Un fost atacant de la FCSB, încredere totală în Daniel Bîrligea: ”Îi va putea ajuta mult mai mult în Europa League”

Un fost atacant de la FCSB, încredere totală în Daniel Bîrligea: ”Îi va putea ajuta mult mai mult în Europa League”

Jucătorul adus în această vară de la CFR Cluj a marcat primul său gol în tricoul campioanei României la meciul de pe teren propriu cu RFS, din prima etapă a grupei din cea de-a doua competiție europeană.

Keșeru crede că Daniel Bîrligea este un plus pentru FCSB

Înaintea partidei PAOK Salonic – FCSB, din runda a 2-a a Europa League, Claudiu Keșeru a avut numai cuvinte de laudă pentru Daniel Bîrligea, pe care îl vede să se descurce mai bine la jocurile internaționale decât în campionat.

”Nu mă așteptam neapărat ca Bîrligea să meargă la FCSB. Are un profil destul de interesant, care îi va putea ajuta mult sau mult mai mult în Europa League decât în campionat. Pare un fotbalist care excelează pe tranziția pozitivă, pe presiune avansată.

În campionat depinde cum se va adapta în momentul în care vor avea anumite meciuri în care vor domina, iar spațiile vor fi mult mai mici. Dar îmi place profilul lui! E clar, FCSB și-a creat un lot cu care să poată performa atât în Europa League, cât și în campionat și Cupa României.

Acum depinde cum se vor adapta jucătorii la acest sistem de rotație pentru că nu vor putea să ducă cu aceiași jucători toate cele trei competiții. E important de văzut cum se vor adapta jucătorii care au avut discuții în toată această perioadă de transferuri și cât de repede se pot mobiliza încât să fie la turație maximă foarte repede”, a declarat Keșeru, pentru Pro TV.

Bîrligea, atacantul la care a visat tot timpul Gigi Becali

Daniel Bîrligea a avut parte de un start ratat la FCSB, fiind schimbat la pauza întâlnirii din SuperLiga cu Petrolul. La finalul acelui joc, Gigi Becali nu a ezitat să-l critice pe fotbalistul pentru care a cheltuit o sumă mare de bani.

”Cum să mi se pară Bîrligea? N-am cum să spun după un meci. E prea devreme. L-am schimbat că nu a contat deloc, nici n-a avut mingi. O să vorbesc cu el. La mine ca să joci, nu trebuie să te ferești de joc. Să nu facă așa cum au făcut alții. O să vedem! Eu am răbdare cu el, dar trebuie să se întărească și să joace ca la CFR! Nu vreau mai bine, dar să joace ca la CFR!”, spunea patronul.

Fostul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, a explicat la FANATIK SUPERLIGA că Gigi Becali și-a dorit întotdeauna un atacant de profilului lui Daniel Bîrligea. ”Este foarte bun. A avut și reacție bună. Bîrligea este un jucător de travaliu. Este un atacant care luptă, care face presing.

Este tipul de jucător care luptă pentru fiecare minge. Este tipul de jucător care îi place patronului. Gigi mereu a vrut un atacant care să se lupte, care să se bată pentru mingi. Să încurce fundașul. Dacă reușește să marcheze, cu atât mai bine pentru FCSB”, a afirmat Dică.

Please follow and like us:
Pin Share