LIVE VIDEO Simona Halep – Anna Blinkova, turul 2 de la Hong Kong. Cum să vezi meciul

LIVE VIDEO Simona Halep – Anna Blinkova, turul 2 de la Hong Kong. Cum să vezi meciul

După ce a trecut în turul 1 de australianca Arina Rodionova, Simona Halep va avea parte de o confruntare complicată în turul 2 de la WTA Hong Kong. Românca va juca împotriva rusoaicei Anna Blinkova, numărul 78 în ierarhia WTA.

Cum să vezi live video Simona Halep – Anna Blinkova. Partida nu e transmisă la TV

Dacă vrei să urmărești Simona Halep vs. Anna Blinkova, trebuie să știi că nu ai posibilitatea să găsești partida din turul 2 de la Hong Kong pe canalele TV din România. FANATIK.ro îți oferă meciul lui Halep live stream, cu actualizări text în timp real!

În vârstă de 33 de ani, Simona Halep se află acum pe locul 1130 în clasamentul global, după ce a lipsit peste un an de pe teren, ca urmare a suspendării de patru ani pentru dopaj. Pedeapsa a fost redusă, iar românca a putut să revină pe teren mai devreme.

Fost lider WTA, Halep joacă la Hong Kong 2024 și a început turneul foarte bine. Ea a câștigat partida cu Rodionova cu 6-2, 4-6, 6-4. Meciul a fost unul dificil pentru Simona, mai ales din punct de vedere fizic, fiind întins pe parcursul a două ore și opt minute.

Meciul Simona Halep – Anna Blinkova. Ora de start

FANATIK.ro este locul unde vezi Halep – Blinkova online în data de 3 octombrie. Meciul va începe nu mai devreme de ora României 12:00. Te ținem la curent cu tot ce se întâmplă în turneul Hong Kong live.

Simona Halep nu mai jucase de cinci luni, înaintea victoriei cu Arina Rodionova. Ultimul său succes fusese înregistrat în 2022, înainte ca suspendarea dictată de WADA să fie aplicată.

Halep vs Blinkova: Statistici și confruntări anterioare

Meciul Simona Halep – Anna Blinkova este prima confruntare directă dintre cele două jucătoare. Rusoaica în vârstă de 26 de ani a întâlnit ultima oară o sportivă din România în luna mai a acestui an.

Atunci, ea dădea piept cu Sorana Cîrstea în cadrul turneului de la Roland Garros. Blinkova s-a impus pe zgura pariziană cu 2-1 la seturi și s-a calificat în turul secund al competiției, profitând și de accidentarea româncei.

Cote pariuri Simona Halep – Anna Blinkova

Victoria cu Arina Rodionova a reaprins speranțele Simonei Halep la o revenire la forma care a consacrat-o. Moralul româncei este bun, iar perspectivele sunt încurajatoare și din punct de vedere al cotelor la pariuri.

Cota pe succesul lui Halep în fața Blinkovei este de 1,45! Așadar, românca este favorită clară, deși este la doar al doilea meci în ultimele cinci luni, iar precedenta victorie, înaintea cele din turul 1 de la Hong Kong, a fost pe 17 august 2022, la Cincinnati, 2-1 cu Anastasia Potapova. Blinkova are 2,57 la victorie.

Program Hong Kong, cu cine ar putea juca Simona Halep dacă trece de Blinkova

Dacă reușește să se califice în turul următor, Halep va da piept cu învingătoarea duelului dintre Emma Navarro, din SUA, și Kimberly Birrell, din Australia. Navaro ocupă locul 8 în clasamentul WTA și este principala favorită a turneului asiatic.

Tot în turul 3, Gabriela Ruse sau Ajla Tomljanovic va juca împotriva câștigătoarei meciului dintre thailandeza Manachaya Sawangkaew și americanca McCartney Kessler. Dacă trece de Blinkova și, ulterior, de Navaro sau Birrell, Halep va întâlni în sferturi una dintre aceste sportive.

Please follow and like us:
Pin Share