Jador, acuzat că a bătut-o pe Oana Ciocan! Zanni produce cutremurul: „A dat-o afară din casă, a tratat-o ca pe un câine!”. Prima reacție a manelistului

Jador, acuzat că a bătut-o pe Oana Ciocan! Zanni produce cutremurul: „A dat-o afară din casă, a tratat-o ca pe un câine!”. Prima reacție a manelistului

Jador are de tras după relația cu Oana Ciocan, căci Zanni vine cu acuzații terifiante despre modul în care manelistul s-ar fi comportat, în mod real, cu femeia pe care voia s-o ducă la altar.

Jador & Oana Ciocan, poveste de amor demontată de Zanni

În urma mesajului postat de Jador miercuri, 2 octombrie, pe Instagram, au început să apară diferite opinii cu privire la relația pe care a avut-o cu Oana Ciocan.

Jador a scris că ar vrea să ia legătura cu femeia cu care spera să ajungă în fața altarului, doar că după pauza de la relația lor, ea a avut ochi pentru altcineva, iar manelistul pare că a suferit.

La postarea făcută pe Instagram de Jador, în care cântărețul s-a plâns că Oana i-a dat block peste tot și nu mai vrea să audă de el, băcăuanul a zis că o consideră o mare dragoste.

Lucrurile nu par a fi conforme cu realitatea, căci în această poveste a intervenit Zanni, cel care a petrecut suficient timp cu Oana, pe vremea când amândoi erau concurenți la Survivor România.

Jador a scris pe rețeaua de socializare că a sperat până în ultima clipă că povestea lui de iubire cu Oana va dăinui, doar că, în pauza de la relație convenită de amândoi, el a surprins-o cu un alt băiat la masă și atunci și-a dat seama că sentimentele sale pentru brunetă sunt mult prea puternice ca s-o piardă.

Zanni aruncă bomba

La comentariul făcut de Jador a intervenit Zanni, câștigătorul Survivor România 2 și al ediției All Stars. „Cele mai jegoase manipulări. Am vorbit cu Oana și mi-ai zis că ai hărțuit-o. Șterge-ți dracului declarațiile astea din bot și marș la cerșit subiecte pe alte subiecte”, a răspuns Zanni la comentariul lui Jador despre intenția manelistului de a se împăca cu femeia pe care o ceruse de nevastă în Republica Dominicană.

FANATIK l-a contactat imediat pe Zanni pentru afla de ce a spus lucrurile pe care le-a exprimat public, iar de aici urmează un adevărat șoc. Câștigătorul Survivor susține că Oana i-a zis că Jador a ”violentat-o” rău de tot, deși pe internet îi cere să revină în brațele lui!

„Mi-a zis că a bătut-o și a spart și televizorul”

„A bătut-o pe Oana, a dat-o afară din casă. A rupt-o-n gură, a înșelat-o, a tratat-o ca p-un câine. Și ea m-a sunat să vorbim și mi-a zis că am avut dreptate. Că eu o avertizasem, că nu cred că te-ai combinat cu ăla! Că nu știam! Că, da, domnule că p… mea. I-am zis că o să își bată joc de tine, că ești fată de m… ăla? Ea zicea că nu știe ce să zică… Și m-a sunat când a dat-o ăsta afară din casă.

I-a trântit niște palme. Și-a spart televizorul, la un moment dat și-a pus pe TikTok că a făcut-o din cauza meciurilor de la Euro, nu știu ce, la fotbal, gen… și mi-a zis că a bătut-o pe ea și a spart și televizorul. Și a folosit pretext că l-a spart că s-a uitat la fotbal. Și o mai șantajează pentru vizualizări. Ea nu mai suporta să o mai filmeze ăsta în casă. Ăsta se folosea de ea să facă vizualizări pe TikTok. La un moment dat a ajuns s-o înjure că nu mai face vizualizări. Ea era o schemă de marketing pentru el. Când a văzut că nu mai face vizualizări, a zis că e din cauza ei, și a dat-o afară din casă.

Și acum o șantajează și face postări din alea de c…. În concluzie, a agresat-o cum le-a agresat pe toate fostele lui. Toate au declarat că e un g…. Ăsta e Jador. Eu m-am băgat doar pentru că Oana eras tovarășa mea de junglă. Îmi era milă de ea. Doar eu știu cât îmi plângea în telefon, că o bate, că o înjură, că o scuipă, că îi e frică, că nu știe ce să facă”, a declarat Zanni, în exclusivitate pentru FANATIK.

Jador amenință cu bătaia: ”Te sparg, caz social ce ești”

Prima reacție a lui Jador a venit prin intermediul unui răspuns la postarea lui Zanni de noaptea trecută. Manelistul i-a transmis fostului coleg de la Survivor că o să-i aplice o corecție fizică pentru afirmațiile făcute.

”Când dai ochii cu mine să traversezi oriunde ai fi că te sparg! Caz social ce ești”, a cris Jador pe Instagram.

FANATIK a încercat să ia legătura cu Jador pentru a răspunde la acuzațiile care i-au fost aduse de Zanni, însă acesta nu a răspuns până la ora publicării prezentului articol.

Please follow and like us:
Pin Share