Diana Stoica, USR, despre terenul de golf de la vila de protocol a lui Iohannis. „Nu are nici o jenă să le ceară celor de la RAPPS”

Diana Stoica, USR, despre terenul de golf de la vila de protocol a lui Iohannis. „Nu are nici o jenă să le ceară celor de la RAPPS”

Diana Stoica, deputată USR, a vorbit, miercuri seara, despre reamenajarea vilei de protocol de la Neptun a președintelui Klaus Iohannis, unde a fost amenajat și un teren de golf. „Nu are nici o jenă să le ceară celor de la RAPPS”, a spus Stoica despre șeful statului.

„Avem nesimțirea domnului Iohannis”

Diana Stoica, deputată USR, a comentat, miercuri, reamenejarea vilei de protocol de la Neptun a președintelui Klaus Iohannis, în urma dezvăluirilor că acolo a fost construit un mic teren de golf.

Deputata USR a spus că șeful statului „nu are nici o jenă” să ceară astfel de facilități, acuzându-l și pe premierul Marcel Ciolacu că a suplimentat bugetul Administrației Prezidențiale

„Pe de o parte, avem nesimțirea domnului Iohannis, care n-are nici un fel de jenă să le ceară celor de la RAPPS, că e evident pentru orice om care are 2 neuroni funcționali, că acea vilă din Aviatorilor, de peste șapte milioane de euro, este făcută pentru dânsul. Nu are nicio jenă să le ceară să își construiască acolo o pistă de golf, teren de golf, nu știu cum se numește, că nu joc. Și nu are nicio jenă, evident, nici domnul Ciolacu să îi suplimenteze anul ăsta bugetul cu 7 milioane de lei și este fix răspunderea dânsului pentru că el este cel care i-a alocat din pix acești bani. Deci da, răspunderea și modul în care au fost cheltuiți acești bani se împarte între cine i-a dat și cine i-a luat”, a declarat Diana Stoica la B1TV.

Golf și jet-uri de lux

Deputata USR a mai acuzat Administrația Prezidențială că a secretizat cheltuielile pe care le face Klaus Iohannis în deplasări și pe Ciolacu care „câți bani îi cere dânsul, îi dă”. Președintele României a fost criticat după ce a promovat golful și i-a îndemnat pe români să practice acest sport costisitor și elitist.

Nu și pentru șeful statului, care spunea că golful „nu este deloc exclusivist și oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură”. „Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții”, mai declara Iohannis.

De asemenea, mai recent, Klaus Iohannis a fost criticat și pentru că a recurs din nou la un avion de lux privat pentru a se deplasa la New York, la Adunarea Generală a ONU.

„Instituțiile astea au conducere. Avem Administrația Prezidențială care și-a secretizat toate cheltuielile despre aceste călătorii de lux pe care le face domnul Iohannis,  avem în același timp pe domnul Ciolacu, care îi dă, câți bani cere dânsul îi dă. RAPPS-ul este în subordinea SGG-ului, dar SGG-ul este în subordinea premierului, deci haideți să nu ne facem că domnul Ciolacu nu are nicio treabă cu ce se întâmplă”, a spus Diana Stoica.

Please follow and like us:
Pin Share