„Dacă rămânem cu lotul ăsta, ajungem în play-off”. Anunț de ultimă oră de la Petrolul. „Tocmai i-am prelungit contractul”

„Dacă rămânem cu lotul ăsta, ajungem în play-off”. Anunț de ultimă oră de la Petrolul. „Tocmai i-am prelungit contractul”

Claudiu Tudor, președintele Petrolului Ploiești, a discutat în direct, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici, despre șansele ca Petrolul să facă parte din play-off-ul Superligii României.

Claudiu Tudor speră ca Petrolul să termine în primele șase

Invitat telefonic la emisiune, Claudiu Tudor a purtat o discuție interesantă despre planul Petrolului Ploiești din sezonul actual. „Lupii galbeni” au în plan play-off-ul, pe care speră să-l prindă după mulți ani de absență.

Directorul sportiv a fost lăudat și de către Horia Ivanovici. Fondatorul FANATIK și-a expus părerea în legătură cu talentul pe care o conducere bună îl are, având în vedere un buget redus. A fost făcută o comparație între echipele care se bucură de un buget mare și cele care nu pot ajunge financiar la acel nivel.

„Îmi doresc să vină și partea aia cu bani, să vedem cum va fi. Din păcate de 4 ani n-am reușit, dar sper să avem bani să fim la zi, să putem transfera sau măcar să ne ținem jucătorii. Credeți-mă, vă spun cu sinceritate. Dacă am reuși să ținem acest lot să nu vindem, ne batem cu șanse reale la play-off, dar să avel stabilitate.

(n.r. e vreun jucător care și-a manifestat dorința să plece din cauza situației?) Niciunul. Chiar Huja și-a prelungit contractul, Gicu (n.r. Grozav) în vară. Huja și-a prelungit contractul cu doi ani.”, a declarat Claudiu Tudor la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe site-ul FANATIK, în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30.

Petrolul Ploiești are un start bun de campionat

Petrolul Ploiești se situează în fruntea clasamentului. Echipa condusă de Mehmet Topal ocupă poziția a treia din Superliga României, la doar 4 puncte de liderul U Cluj.

În ultima etapă, prahovenii au făcut instrucție pe Stadionul „Ilie Oană”. Lupii s-au impus cu 4-1 în fața lui Hermannstadt, Mihnea Rădulescu marcând două reușite din patru în poarta sibienilor.

Nici cu echipele mari nu o duc rău. Petroliștii au cules un punct de pe Ghencea în etapa trecută, contra FCSB-ului. Golul marcat în ultimele secunde de Alexandru Tudorie a restabilit egalitate pe tabelă. A înscris pentru 1-1.

Conform Transfermarkt, lotul condus de Topal însumează aproape 10 milioane de euro. Cel mai valoros jucător al Petrolului este portarul Lukas Zima, cotat la 850.000 de euro. Rădulescu, omul meciului cu Hermannstadt, valorează 300.000 de euro.

“ADIO, TURCI! HAOS la Petrolul Ploiesti! Anunț OFICIAL: “AVEM 3 LUNI DE RESTANȚE SALARIALE!””

Please follow and like us:
Pin Share