Biletul lui „Don Mutu” pentru PAOK Salonic – FCSB și meciurile din Liga 1. Ce surprize vede „Briliantul”

Biletul lui „Don Mutu” pentru PAOK Salonic – FCSB și meciurile din Liga 1. Ce surprize vede „Briliantul”

DON MUTU, noua emisiune premium de tip podcast marca FANATIK cu Adrian Mutu în rol principal, a avut deja ediția de debut, iar pe lângă analizele sau poveștile frumoase fostul internațional vă propune și „Biletul lui Mutu”, cu care pariorii au șansa să dea lovitura la DON.RO.

„Biletul lui Mutu” pentru acest final de săptămână. Ce joacă la PAOK Salonic – FCSB

După victoria entuziasmantă în fața celor de la Riga în prima etapă din Europa League, FCSB are parte de o deplasare dificilă pe terenul lui PAOK Salonic în runda cu numărul 2. Chiar dacă grecii lui Răzvan Lucescu au debutat cu stângul, 1-3 la Istanbul cu Galatasaray, Adrian Mutu îi vede favoriți contra „roș-albaștrilor” și le recomandă pariorilor să mizeze pe ei.

„Hai să facem și Biletul lui Mutu. Să vedem ce pariem la DON.RO. Facem un bilet frumos, pe care să-l punem și pe site, să câștige lumea… Că se poate da lovitura la DON.RO.

Începem cu începutul… Ce le spui celor care se uită, ce le recomanzi, pentru că e Biletul lui Mutu, să joace la PAOK Salonic – FCSB?”, l-a provocat moderatorul Horia Ivanovici pe Adrian Mutu la emisiunea DON MUTU, pe care o puteți urmări LIVE în fiecare joi, de la ora 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

„Eu aș pune 1X”, este recomandarea categorică, de cotă de 1,15 pe DON.RO pentru partida PAOK Salonic – FCSB, făcută de Adrian Mutu la emisiunea pe care o puteți urmări și în premieră în fiecare joi, de la ora 19:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Aventura continuă cu partidele din Liga 1, unde Adrian Mutu vede câteva surprize. Iar prima dintre ele ar fi la Farul – Dinamo, la o cotă de 1,90. „Aș merge pe un 1 solist. Cred în dorința de revașă a Farului după ultimele rezultate”, își argumentează fostul mare fotbalist alegerea.

Urmează derby-ul de play-off dintre revelația Oțelul și eterna candidată la titlu Universitatea Craiova, la care Mutu merge pe mâna oltenilor, mai ales că a avut și unele contre cu Dorinel Muntenau. „X2” e alegerea sa la acest meci, la o cotă de 1,27.

Chiar dacă a remizat în ultima etapă pe teren propriu cu Oțelul, Adrian Mutu are încredere că Rapid este pe drumul cel bun cu Marius Șumudică și așteaptă o victorie pe terenul lui FC Botoșani, cotată la DON.RO cu 2,08. „2 solist. Rapid joacă mai relaxat în deplasare”, e ferm convins „Briliantul” de alegerea sa.

„Biletul lui Mutu” se încheie în forță, cu o cotă de 1,35 la FCSB – Gloria Buzău, ultimul meci din etapa cu numărul 12: „1 solist! Chiar dacă vine după un meci de cupă europeană, nu cred că FCSB poate să scape victoria. Cu toate că Neagoe e capabil să creeze surprize”.

Biletul lui Mutu

Please follow and like us:
Pin Share