Adrian Mutu, analiză la sânge despre echipele care se bat la play-off și la titlu: „Nu au șanse să câștige campionatul”

Adrian Mutu, analiză la sânge despre echipele care se bat la play-off și la titlu: „Nu au șanse să câștige campionatul”

Lupta pentru calificarea în play-off este mai încinsă ca niciodată în SuperLiga, însă Adi Mutu știe ce echipe vor termina în primele șase la sfârșitul sezonului regular. „Briliantul” a spus ce se va întâmpla cu FCSB, Rapid și Dinamo București.

Adrian Mutu, analiză la sânge despre echipele care se bat la play-off și la titlu: „Nu au șanse să câștige campionatul”

FCSB și Rapid București nu sunt pe loc de play-off, însă „Briliantul” nu are emoții cu granzii din SuperLiga. Adi Mutu este sigur că cele două formații din Capitală vor fi în primele șase echipe ale campionatului.

Același lucru nu îl poate spune și despre Dinamo București și Petrolul Ploiești. Adrian Mutu este de părere că „lupii galbeni” și „câinii roșii” vor pierde lupta pentru calificarea în play-off, deși până în acest moment au rezultate excelent în SuperLiga.

„E un clasament interesant, pentru că în momentul acesta în primele șase locuri se află niște echipe în care nu multă lume credea că o să aibă pretenții la play-off. Mă refer la Oțelul Galați, Petrolul Ploiești și Poli Iași după venirea lui Emil Săndoi.

Lucrul ăsta s-a mai întâmplat în urmă cu câțiva ani și se întâmplă în momentul în care FCSB, CFR Cluj sau Farul se află în cupele europene. Profită de acest lucru și printr-o formă foarte bună, dar profită în primul rând de focusul acestor echipe pe cupele europene.

Farul și Rapid sunt în întârziere. Dinamo este o surpriză, pentru că la Dinamo se anunța încă un sezon dificil. Se vede că traversează o perioadă bună, eu cred că Dinamo, Galați și Petrolul Ploiești sunt cu semnul întrebării în play-off”, a spus Adi Mutu.

„Briliantul” a pus lupa pe situația de la Petrolul: „Echipa are nevoie de ajutor”

„Din ce văd pe clasament sunt echipele care au șanse mari să iasă din play-off. Petrolul trece printr-o perioadă dificilă de mult timp, eu îl cunosc pe Claudiu Tudor și știu că face tot ce îi stă putință să mențină această echipă pe o linie de plutire, dar nu o să poată singur. 

Eu cred că echipa are nevoie de ajutor, Claudiu are nevoie de ajutor. Dacă ar veni cel puțin 20% din firmele din Ploiești, Petrolul ar avea un buget de milioane. Sunt oameni puternici și firme puternice în orașul Ploiești și județul Prahova. 

Eu cred că dacă se aliniază și au în cap să ajute Petrolul, Petrolul poate să ajungă o echipă mare pentru că are tot ce îi trebuie. Dacă e să facem o ordine, cred că Petrolul e prima, a doua e Dinamo, iar Oțelul Galați e a treia.

În fiecare an a fost o surpriză în play-off, U Cluj arată o forță incredibilă, o maturitate în joc și un joc foarte frumos. Aici Ovidiu Sabău își face treaba foarte bine, are și niște jucători de mare experiență și de mare calitate”, a mai spus Adi Mutu.

Cum arată play-off-ul lui Adi Mutu! Ce spune despre șansele lui U Cluj la titlu

Adi Mutu nu le dă șanse celor de la U Cluj la câștigarea titlului din SuperLiga. „Briliantul” a spus ce echipe se vor califica în play-off în direct la „Don Mutu”, show live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de joi.

„S-a format un grup foarte unit la U Cluj și arată și pe teren lucrul ăsta. Au pierdut un meci în care nu se aștepta nimeni, iar asta poate să îi coste. Se spune că titlul se câștigă cu echipele mici, nu în duelurile cu echipele mari.

Aici sunt multe echipe care au pierdut puncte. Nu au șanse să câștige campionatul, cred că este în locul Rapidului din vremea mea. Am făcut un campionat regular foarte bun, iar în play-off a fost altă mâncare de pește.

Cred că în momentul ăsta nu are forță să câștige campionatul, pentru că U Cluj nu are o bancă lungă. În momentul în care vor fi probleme din cauza suspendărilor și accidentărilor, cred că echipa va suferi. Șansele sunt mici. 

Surpriza la care mă refeream când îți spuneam de primele șase echipe e Oțelul Galați. Jocul lor nu este spectaculos, dar este solid și poate să pună probleme oricărei echipe. U Cluj, Craiova, Oțelul Galați, CFR Cluj, FCSB și Rapid, așa cred eu că va fi play-off-ul”, a declarat „Briliantul”.

Adrian Mutu, ANALIZA LA SANGE | CINE PRINDE PLAY-OFF-UL?! | VERDICTE pentru FCSB, Rapid, CFR Cluj

Please follow and like us:
Pin Share