Tragedie inexplicabilă în Argeș. Un comisar antifraudă a fost găsit împușcat în inimă

Tragedie inexplicabilă în Argeș. Un comisar antifraudă a fost găsit împușcat în inimă

O tragedie inexplicabilă a avut loc miercuri seară, în localitatea Albota, din județul Argeș. Un bărbat în vârstă de 56 de ani, fost comisar antifraudă, a fost găsit împușcat în inimă, chiar în grăina casei sale.

Vecinii spun că bărbatul s-ar fi sinucis

Bărbatul este fiul fostului primar al orașului Costești, iar în trecut a fost președinte al Consiliului de Administrație al SC Apă Canal 2000 S.A.

Fostul comisar antifraudă a fost găsit fără suflare, în grădina casei, de către soția sa care imediat a pus mâna pe telefon și a sunat la 112.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță, însă din păcate, medicii nu au putut să mai facă nimic și au constatat decesul bărbatului.

Vecinii fostului comisar antifraudă spun că acesta și-ar fi pus capăt zilelor, deoarece lângă cadavrul său se afla pușca de vânătoare pe care o deținea legal.

”Așa se pare, că este vorba de sinucidere că l-a găsit soția, în spate, acolo în grădină. Arma era lângă el. Era un vânător cu experiență, un om de condiție bună.

A fost director pe la Apă Canal, taică-su a fost primar la Costești. Vă dați sema că ne pare rău! Nicoodată nu ne-am fi gândit că ar face așa ceva”, a spus unul dintre vecinii fostului comisar decedat, potrivit curier.ro.

Varianta sinuciderii încă nu a fost confirmată de oamenii legii care spun că nu este exclusă nici ipoteza ca bărbatul să se fi împușcat accidental.

”Din concluziile trase până la acest moment încă nu se poate opina între ipoteza unui act suicidal sau ipoteza unei împușcări accidentale”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările, sub supravegherea Pachetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Please follow and like us:
Pin Share