Impact grav între-o mașină și un TIR în Suceava. O tânără de 26 de ani a rămas încarcerată

Impact grav între-o mașină și un TIR în Suceava. O tânără de 26 de ani a rămas încarcerată

Un grav accident rutier a avut loc pe E85, în dreptul localității Cumpărătura din Suceava. O femeie de numai 26 de ani a fost la un pas de moarte după ce s-a rănit grav în urma impactului dintre mașina pe care o conducea și un camion.

Tânără încarcerată după impactul cu un TIR

Lovitura dintre cele două vehicule a fost foarte dură și tânăra a rămas încarcerată. Pompierii ISU de la Detașamentul Suceava au scos-o dintre fiare. Se pare că șoferița de 26 de ani ar fi venit de pe un drum secundar pe E85 fără să se asigure, scrie Observator.

Tânăra conducea o mașină tip Smart și când a intrat pe drumul european a fost lovită din plin de un camion condus de un ucrainean care transporta nu mai puțin de 22 de tone de semințe de floarea-soarelui.

În urma impactului puternic, tânăra s-a ales cu mai multe traumatisme ușoare. Aceasta a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.

 „Victima este conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator. Prezintă un traumatism cranio-cerebral, cu un hematom temporal stâng”, a spus pentru Observator Dan Teodorovici, medic SAJ Suceava.

Șoferul spune că nu a putut evita impactul

Șoferul ucrainean a povestit că a fost o fracțiune de secundă când s-a trezit cu șoferița în fața lui și nu a mai putut să evite impactul. Traficul în zonă a fost blocate pe ambele sensuri  minute bune.

„Mi-a ieşit în faţă, doamnă. De acolo, de la Bostani, mi-a ieşit drept în faţă. Am avut noroc că nu am avut viteză, că nu mai rămânea nimic din ea”, a spus șoferul conform Observator.

„În urma accidentului rutier, conducătoarea autoturismului, conştientă şi cooperantă, a rămas încarcerată în interiorul autovehiculului. Femeia a fost extrasă de către echipajul specializat pentru descarcerare şi predată echipajului SAJ cu medic. Victima accidentului rutier este transportată la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, au precizat oficialii ISU.

La locul accidentului au venit pompierii militari ai Detaşamentului Suceava care au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

 

Please follow and like us:
Pin Share