Destin încheiat în urma unei căzături. Un bărbat din Dâmbovița a murit după ce s-a prăbușit din căruță

Destin încheiat în urma unei căzături. Un bărbat din Dâmbovița a murit după ce s-a prăbușit din căruță

Destin încheiat brusc pentru un bărbat de 31 de ani din Dâmbovița. În timp ce se deplasa cu o căruță, s-a prăbușit pe asfalt și a murit pe loc. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic.

Căzătura i-a fost fatală

Moarte neobișnuită pentru un tânăr de 31 de ani din comuna Valea Lungă – Cricov. Acesta se deplasa cu atelajul hipo pe drumul județean 710A, pe raza localității, când, brusc, a căzut pe carosabil și a murit.

Tragedia s-a petrecut miercuri seară, pe data de 2 octombrie. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați printr-un apel la numărul de urgență 112 de către o altă persoană care a văzut victima prăbușită. 

„În cursul serii trecute, 2 octombrie a.c., în jurul orei 21.37, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut dintr-un atelaj hipo.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că un bărbat, de 31 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce ar fi condus un vehicul cu tracțiune animală pe DJ 710A, pe raza localității Valea Lungă-Cricov, ar fi căzut din aceasta, pe partea carosabilă. Din nefericire, în urma evenimentului, bărbatul a decedat”, au transmis polițiștii dâmbovițeni.

Căruță spulberată de o mașină

O căruță a fost spulberată de o mașină pe drumul dintre comunele Apața și Măierul, județul Brașov. În urma impactului extrem de violent un bărbat de 72 de ani a murit. Acesta era însoțit și de trei minori care au ajuns la spital.

„La fața locului au fost direcționate 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD și elicopterul SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

Cei trei minori, cu vârste de 11, 14 și 16 ani erau chiar nepoții bărbatului care și-a dat ultima suflare sub ochii lor. Copiii au ajuns, de urgență, la spital. Unul dintre ei a fost incubat din cauza stării grave în care se afla.

„Erau în stare gravă, politraumatizați. S-a intervenit pentru acordarea asistenței medicale victimelor, iar ulterior acestea au fost transportate de către elicopterul SMURD și ambulanțele SMURD la Spitalul de Pediatrie Brașov pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfejrea, potrivit stirileprotv.ro.

Please follow and like us:
Pin Share