”Imperiul leilor” cu frații Tate. Britanicii pun la bătaie 150 de milioane de dolari: ”Noi finanțăm, tu vii cu ideea”. Milionarii sunt suspecți de evaziune

”Imperiul leilor” cu frații Tate. Britanicii pun la bătaie 150 de milioane de dolari: ”Noi finanțăm, tu vii cu ideea”. Milionarii sunt suspecți de evaziune

Frații Tristan și Andrew Tate le fac concurență investitorilor de la show-ul Imperiul Leilor, lansând ”cel mai inovator capital de investiții” pe care-l pot accesa toți cei care dețin o afacere, indiferent de domeniu sau de valoarea pe piață a companiei.

Inginerie financiară sau idee genială: ce pregătesc frații Tate

Frații Tate spun că au creat două ”baze” pentru investiții: unul de 100 de milioane de dolari pentru ”proiectele promițătoare”. Fiecare proiect poate obține finanțare între 20.000 de dolari și un milion de dolari. Baza de investiții destinată afacerilor mici este de 50 de milioane de dolari.

”Accesează capital imediat: fără bătăi de cap birocratice, fără hârtii și fără probleme cu banca”, spun frații Tate pe site-ul creat special pentru cei care vor să aplice pentru obținerea fondurilor. Potrivit informațiilor FANATIK, frații Tate au primit încă din prima zi câteva mii de cereri de finanțare de la oameni ”care vor să evadeze din Matrix”, potrivit unei sintagme celebre folosite de Andrew Tate printre urmăritorii lui.

”Voi începe imediat să finanțăm imediat ideile voastre, tot ce trebuie să faci este să-mi livrezi un plan complet și convingător. Conturile bancare sunt încărcate și sunt gata să elibereze banii. Portofelele virtuale sunt încărcate și sunt gata să elibereze cripto.

Te înscrii cu un plan despre cum vrei să investești și te îmbogățești pe loc, pentru că eu finanțez ideea. Postez toate aplicațiile online”, a explicat Andrew Tate într-un e-mail adresat urmăritorilor lui din întreaga lume.

Banii se dau ”gratis” dar trebuie returnați cu dobândă

Pe de altă parte, frații Tate spun că banii pe care îi oferă nu reprezintă o ”pomană” ci trebuie returnați, la un moment dat. Cu alte cuvinte, ei finanțează un business și îi ajută pe aplicanți să obțină bani, după care aceștia trebuie să-i returneze cu tot cu o dobândă.

”Planul tău trebuie să răspundă la următoarele întrebări:

Câți bani vrei?
Ce vei face cu banii?
Cum te gândești să îi returnezi?

Nu te finanțez din pură generozitate. Îți dau bani pentru ca tu și eu să facem mai mulți bani împreună”, mai arată Andrew Tate.

Inițiativa fraților Tate, care susțin că pun la bătaie sume uriașe de bani pentru a finanța idei de afaceri, va reprezenta o surpriză inclusiv pentru procurori. Britanicii au deja două dosare la DIICOT, în care sunt acuzați de infracțiuni grave, pentru care procurorii au instituit măsuri asiguratorii de zeci de milioane de euro. Recent, judecătorii au decis să ridice sechestrul pe mașinile de lux ale fraților Tate, după ce FANATIK a dezvăluit că acestea sunt, de fapt, închiriate. Valoarea automobilelor este de aproape 8 milioane de dolari.

Andrew Tate s-a autoproclamat ”primul trilionar din lume”

Frații Tate nu au probleme doar în România. Un dosar de evaziune fiscală a fost deschis în Marea Britanie. Ei sunt acuzați că au fraudat statul cu impozite la venituri de 21 de milioane de lire (26 de milioane de dolari) obținute din afaceri online.

Sumele ar proveni din vânzări de produse și activități de tip OnlyFans, pentru care frații Tate nu au plătit taxe în niciun stat. Ei dețin cetățenie americană și britanică, dar sunt rezidenți în România, stat de unde își conduc toate afacerile.

Oficial, nimeni nu știe cât de bogați sunt, în realitate, frații Tate. Se presupune doar că o parte importantă a încasărilor sunt rulate prin aplicații financiare sau bănci situate în paradisuri fiscale. Cu câțiva ani în urmă, Andrew Tate a șocat pe toată lumea când a anunțat că este ”primul trilionar din lume”.

Please follow and like us:
Pin Share