”Da, am făcut Onlyfans. Unele chiar se mândresc”. Coșmarul iubitei unei vedete de la Insula Iubirii, care a fost amenințată și șantajată

”Da, am făcut Onlyfans. Unele chiar se mândresc”. Coșmarul iubitei unei vedete de la Insula Iubirii, care a fost amenințată și șantajată

Iubita unei vedete de la Antena 1 este șantajată și amenințată cu pozele în care apare goală! E vorba despre fotografiile pe care le publicase în trecut pe contul ei de Onlyfans.

Iubita unei vedete de la Antena 1, șantajată cu pozele de pe OnlyFans

Armina, viitoarea soție a lui Marcel de la Insula iubirii recunoaște că în urmă cu 6-7 ani a făcut OnlyFans și că există cineva care acum vrea să îi facă rău aducând în atenția lumii trecutului.

De altfel, pe adresa redacției FANATIK a sosit un pont, cu fotografiile explicite în care iubita cunoscutei vedete de la Antena 1 apare în costumul Evei. FANATIK a contactat-o pe partenera lui Marcel de la Insula iubirii, iar femeia a spus că a făcut OnlyFans acum câțiva ani și că nu vede de ce acest subiect ar fi unul uluitor. Nu de alta, dar mari vedete de la Hollywood au cont pe platforma pentru adulți și sunt extrem de asumate cu conținutul pe care îl postează.

Ce o deranjează, în schimb, pe Armina este faptul că există persoane care vrea să îi facă rău cu acele imagini. La un moment dat, cineva i-a cerut 500 de euro cu promisiunea că fotografiile nu vor apărea nicăieri. Armina, astăzi implicată într-o relație cât se poate de serioasă, nu a cedat șantajului. Își asumă ce făcea în trecut.

Inițial, Armina nu a vrut să dea foarte multe detalii despre imaginile nud care circulă cu ea pe internet. După câteva minute, însă, iubita lui Maluma de România și-a asumat tot.

Viitoarei soții a lui Marcel de la Insula iubirii i s-au cerut 500 de euro ca pozele să nu fie publicate

„Nu vreau să mai dau nicio declarație. Nu sunt eu din acea poză nicidecum. Avocatul meu va lua măsuri cu fiecare care mai îndrăznește să îmi asocieze imaginea și numele cu așa ceva. Se întinde coarda prea mult în prostie”, ne-a spus Armina prima oară.

Iubita celebrei vedete de la Antena 1 a revenit, apoi, și a spus că fotografiile în care apare în pielea goală sunt mai vechi. Ne-a mai zis că cineva se folosește de ele ca să o stoarcă de bani.

Armina, iubita lui Marcel de la Insula iubirii, șantajată cu pozele de pe OnlyFans

„Dacă stau să mă uit în trecutul multor femei, păi e plin de poze de genul ăsta la toate”

„Am făcut OnlyFans în trecut și am avut poze de genul. Deja nu mă mai interesează pe mine prostiile astea, mă deranjează pentru familia mea care se mai uită pe rețelele sociale. Au apărut, oricum, poze cu toate vedetele. Multe dintre ele sunt trucate etc. 

Am primit și noi amenințări că dacă nu trimitem 500 de euro vor trimite acele poze. Nu mă mai afectează prostia asta! Niște oameni sănătoși la cap nu au cum să bage în seamă așa ceva. Nu vreau să mai declar nimic pe marginea acestui subiect. Da, ok, dar pozele alea sunt de ani de zile. Dacă stau să mă uit în trecutul multor femei, păi e plin de poze de genul ăsta la toate. Și unele chiar se mândresc”, a declarat Armina, iubita lui Marcel de la Insula iubirii, în exclusivitate pentru FANATIK.

OnlyFans este o platformă destinată adulților, în care persoanele, mai mult sau mai puțin publice, postează conținut deocheat (fotografii sau chiar videoclipuri explicite). Așa cum a spus și Armina, sunt o grămadă de femei, inclusiv celebrități, care au un astfel de profil pe OnlyFans. Cea mai recentă vedetă care și-a făcut cont pe OF, și vorbește cu mândrie despre asta, este fashionista Raluca Bădulescu.

Please follow and like us:
Pin Share