Acte de vandalism în Sectorul 4, poliţia caută făptaşii. Cel puţin 15 maşini au fost ţinte ale huliganilor

Acte de vandalism în Sectorul 4, poliţia caută făptaşii. Cel puţin 15 maşini au fost ţinte ale huliganilor

Incident șocant într-un sector din Capitală. Mai mulți conducători auto și-au descoperit mașinile avariate după ce le-au parcat în apropierea Palatului Copiilor din Sectorul 4.

Mașini zgâriate într-o parcare din Sectorul 4

Se pare că cineva a lăsat pe mai multe vehicule inscripții zgâriate cu mesajul: „Nu am fost aici”. Poliția este acum în căutarea persoanei responsabile.

Conform unui raport al Poliției Capitalei, 15 autoturisme au fost vandalizate pe o stradă din Sectorul 4. Incidentul a fost raportat pe 2 octombrie 2024, când poliția a fost alertată cu privire la distrugerile provocate mașinilor.

„La data de 2 octombrie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului – Secția 14 Poliție au fost sesizați, prin plângere, cu privire la faptul că, mai multe autoturisme ar fi fost zgâriate, la o adresă din Sectorul 4. Menționăm faptul că, la nivelul subunității, au fost înregistrate două astfel de plângeri.

Polițiștii din cadrul subunității s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în zonă, au fost identificate și alte autoturisme care prezentau zgârieturi, totalul fiind de 15 autovehicule”, a transmis Poliția Capitalei.

Poliția este pe urmele făptașului

În urma cercetărilor, s-a stabilit că multe dintre mașini aveau zgârieturi vizibile, iar poliția continuă să investigheze cazul pentru a identifica persoanele responsabile. Secția 14 Poliție investighează cazul sub acuzația de distrugere, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

De asemenea, totul a luat amploare după ce un bărbat și-a găsit mașina scrijelită și a sunat la poliție. Multe dintre vehicule aveau mesajul „Nu am fost eu aici” sau alte zgârieturi.

Ulterior, unul dintre șoferi a postat și pe rețelele de socializare imagini cu mașina sa distrusă, iar astfel mulți dintre cei afectați și-au dat seama că au fost mai multe vehicule avariate.

După toate verificările efectuate de la fața loculi și constatările poliției, urmează să fie verificate imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă și să fie găsit făptașul.

Please follow and like us:
Pin Share