A murit Marius Trifan, cunoscutul purtător de cuvânt al Poliției Locale Buzău. ”Cumnatul meu preferat”

A murit Marius Trifan, cunoscutul purtător de cuvânt al Poliției Locale Buzău. ”Cumnatul meu preferat”

Tânărul se pregătea să plece la serviciu, moment în care a făcut infarct. Soția sa a fost cea care a chemat Ambulanța, iar medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat zeci de minute, însă fără succes. Marius Trifan era sportiv de performanță și antrenor la echipa de rugby U18 a SCM Gloria Buzău.

A murit Marius Trifan, cunoscutul purtător de cuvânt al Poliției Locale Buzău

Prietenii spun că acesta nu fuma, nu consuma alcool și nu avea nicio boală. Bărbatul era căsătorit și avea doi copii, fiind un familist convins și un om ”echilibrat”, conform Reporter Buzoian. Cumnata bărbatului a postat un mesaj de adio pe Facebook.

Astazi am primit cea mai urata veste! Cumnatul meu preferat, fratele meu s-a dus! Cand veneam acasa eram obisnuita sa ma primeasca cu zambetul pe buze, imbratisarile lui calde, glumele lui. Tot astazi am primit o lectie pe care o sa tin minte toata viata.

Data de 3 octombrie, trebuia sa fie o zi ca oricare alta, dar.. nu a fost.. si sufletele nostre sunt zdrobite de durere. Fetele tale te iubesc nespus de mult si sunt sigura ca o sa le ocrotesti de acolo de sus! O sa ne fie atat de dor de tine!!

NU TE VOM UITA NICIODATA, CUMNATUL MEU PREFERAT! Astept sa ma trezesc din cosmarul asta GROAZNIC!”, a transmis, îndurerată, femeia. Desigur, această postare a strâns sute de shareuri și comentarii, majoritatea apropiaților fiind în stare de șoc.

Un angajat al IPJ Gorj murea în timp ce încerca să tundă iarba în grădină

În urmă cu nici o lună, un alt angajat al Poliției, de data aceasta Poliția Gorj, murea în urma unui accident în propria curte. Radu Brînzan avea 43 de ani și lucra în cadrul serviciului de ordine publică din IPJ Gorj. Tată a doi copii, bărbatul se afla acasă la el când a tras un prelungitor în curte pentru a tunde iarba. Pentru că acesta nu funcționa, s-a gândit să-l repare.

Din păcate, polițistul s-a electrocutat. Conform Antena 3, bărbatul a fost găsit de poștașul care aducea corespondența. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă fără folos. Soția sa era plecată la muncă, astfel că nimeni nu a fost acasă să-l ajute. Ce-i drept, în cazul electrocutării oricum nu erau multe de făcut.

Colegii săi din MAI i-au transmis mai multe mesaje de regrete și condoleanțe familiei îndurerate. ”Sufletele noastre ne sunt cernite din nou! Radu Brînzan, polițist la IPJ Gorj, a decedat la numai 43 de ani. Radu a fost un profesionist, un coleg deosebit și un familist convins.

În astfel de situații cuvintele sunt prea puține pentru a exprima durerea care ne-a cuprins! Suntem și noi alături de familia greu încercată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe ! Dumnezeu să te odihnească în pace, Radu!”, au anunțat reprezentanții Corpulului Național al Polițiștilor.

Please follow and like us:
Pin Share