Gică Popescu, reacție fabuloasă după revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers: ”E bombă!”

Gică Popescu, reacție fabuloasă după revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers: ”E bombă!”

După ce în ultima perioadă a fost trimis la echipa a doua, oficialii clubului scoțian au decis să-l reintegreze pe internaționalul român. Acesta a fost primit deja la antrenamente alături de formația mare.

Revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers, comentată de Gică Popescu

Analizând toată situația petrecută la Rangers în acest sezon, fostul internațional Gică Popescu a explicat că Ianis Hagi s-a comportat ca un adevărat profesionist și a anunțat că acesta este pregătit din punct de vedere fizic să joace la prima echipă.

”Mă bucur mult pentru Ianis. Știam că trimiterea lui la echipa secundă nu este o decizie bazată pe motive fotbalistice. Sunt diferite clauze în contract, a fost chiar și o declarație a antrenorului lor care confirmă asta. N-a fost o problemă de natură sportivă.

Nu există acte de indisciplină la Ianis. Nu există așa ceva! Să sperăm că lucrurile vor intra în normalitate, pentru el n-a fost o perioadă tocmai plăcută. A fost ceva nemeritat. Poate că asta l-a făcut mai puternic, poate că va fi mai bine pentru Ianis de-acum înainte.

El s-a comportat ireproșabil, bine… mă și așteptam la asta din partea lui Ianis. A acceptat deciziile, iar acum a revenit. (n.r. – credeți că a rămas în urmă cu pregătirea fizică?). Nici vorbă. Ianis Hagi e bombă din punct de vedere fizic. Păi, nu l-ați văzut la echipa națională?”, a declarat Gică Popescu, pentru sportpesurse.ro.

Ianis Hagi, încă nu e o opțiune pentru antrenorul lui Rangers

Antrenorul lui Rangers, Philippe Clement, a mărturisit că au existat niște probleme contractuale între Ianis Hagi și club, dar acestea s-au rezolvat. Deși l-a reprimit la prima echipă, tehnicianul a precizat că jucătorul român mai are nevoie de timp pentru a fi la nivel maxim.

”A fost o problemă privind contractul, dinainte de mandatul meu. Problema a fost rezolvată. Ambele părți, clubul și Hagi, s-au întâlnit, iar totul s-a rezolvat. Așa că este normal să se fi întors în lot, la antrenamente. Acum trebuie să-l readucem la cel mai bun nivel al lui.

Nu reprezintă o opțiune momentan, mai are nevoie de timp, dar cu cât ai mai mulți jucători care pot face diferența, cu atât e mai bine pentru un antrenor. Ianis s-a comportat tot timpul bine, relaționarea noastră a fost bună, nu a existat nicio problemă între noi”, a spus Clement.

Presa scoțiană a dezvăluit faptul că oficialii clubului au luat decizia ca Ianis Hagi să se întoarcă la prima echipă după ce mai mulți jucători importanță din echipă l-au susținut pe internaționalul român și au cerut ca acesta să fie reprimit.

Please follow and like us:
Pin Share