Ample căutări pentru un bărbat dat dispărut de familie. Acesta a fost găsit mort într-un pârâu din Sibiu

Ample căutări pentru un bărbat dat dispărut de familie. Acesta a fost găsit mort într-un pârâu din Sibiu

Căutări de amploare în Sibiu. Un bărbat de 43 de ani din Sebeșul de Jos a dispărut miercuri seara de la domiciliu, iar fratele său a contactat imediat poliția.

Bărbat căutat de poliție, găsit mort într-un pârâu

Joi, 3 octombrie, au fost inițiate ample operațiuni de căutare pentru a-l găsi, având în vedere că bărbatul avea probleme de sănătate cunoscute.

Poliția, pompierii, voluntarii și câini special antrenați s-au mobilizat și au pornit să-l caute în afara localității. Din nefericire, acesta a fost descoperit decedat, scrie oradesibiu.ro. 

„Din păcate, bărbatul a fost găsit decedat într-un pârâu din apropierea localității. În urma examinării sumare a trupului bărbatului, nu s-au constatat urme ale săvârșirii unei infracțiuni cu violență”, explică Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

De asemenea, corpul victimei a fost preluat de medicii legiști din Sibiu pentru a se efectua autopsia și pentru a se stabili circumstanțele exacte în care bărbatul a murit.

Echipele de căutare, formate din polițiști de la IPJ Sibiu, unități canine de la Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu, pompieri și voluntari, au desfășurat căutări în zonele din afara localității Sebeșul de Jos pentru găsirea bărbatului.

Cum a fost anunțată dispariția

Dispariția bărbatului a fost reclamată de fratele lui. „La data de 03 octombrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în seara zilei de 02 octombrie a.c., fratele său, MUNTEAN TEOFIL, în vârstă de 43 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Sebeșu de Jos, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În momentul plecării, bărbatul purta pantaloni blue-jeans negri, o bluză roșie cu dungi albe, bocanci și geacă negre, precum și o căciulă de aceeași culoare.

Și ca puncte de reper au fost oferite detalii despre înălțime, el având 170 cm, greutate 60 de kg, ochi căprui, păr scurt, brunet, poartă barbă. Alte detalii nu au fost comunicate despre eventuale semne distinctive.

Please follow and like us:
Pin Share