Fanatik SuperLiga, vineri, 4 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție specială cu invitați de top după PAOK – FCSB

Fanatik SuperLiga, vineri, 4 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție specială cu invitați de top după PAOK – FCSB

Horia Ivanovici te așteaptă vineri, 4 octombrie, de la ora 10:30, cu o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA, dedicată meciului PAOK Salonic – FCSB din Europa League. Te așteptăm alături de noi pentru un spectacol pe cinste! Horia Ivanovici îți promite: „Să facem show!” Urmărește emisiunea în exclusivitate pe www.fanatik.ro.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 4 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici te așteaptă pentru un spectacol cu invitați de clasă, după meciul FCSB-ului din Europa League.

FANATIK SUPERLIGA pregătește o ediție specială dedicată confruntării PAOK Salonic – FCSB din runda a doua a Europa League. După victoria spectaculoasă cu 5-1 împotriva letonilor de la Riga, roș-albaștrii se pregătesc pentru un nou test important. Horia Ivanovici și invitații săi vor analiza în detaliu duelul cu echipa elenă.

FANATIK revine, ca de obicei, cu exclusivități captivante! Horia Ivanovici vă invită să explorați cele mai incitante reacții și comentarii după confruntarea FCSB-ului în Europa League. În plus, pregătiți-vă pentru declarații electrizante înainte de etapa a 13-a din SuperLiga! În emisiune, personalități de marcă din fotbalul românesc vor interveni telefonic și nu vor ezita să dezvăluie adevărul fără menajamente.

Pregătiți-vă să fiți conectați! Luați telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune rapidă la internet. Nu vreți să pierdeți cele mai captivante reacții, comentarii și analize prezentate de Horia Ivanovici, alături de invitații săi de seamă: Andrei Vochin, Mihai Stoichiță, Robert Niță și Nicolae Dică.

Roș-albaștrii își pun speranțele în calificarea în fazele eliminatorii ale Europa League! FCSB se va înfrunta cu grecii de la PAOK joi seara, la ora 22:00. La FANATIK SUPERLIGA, veți descoperi cum s-a trăit meciul de pe stadionul Toumba, direct de la reporterii noștri.

Invitații lui Horia Ivanovici vor realiza o analiză detaliată a partidei, explorând atât punctele forte, cât și aspectele care nu au funcționat în acest duel din Europa League. Totodată, la FANATIK SUPERLIGA, veți afla toate calculele pentru calificarea în primăvara europeană!

În direct pe FANATIK.ro, vom discuta și despre noua etapă din Superliga României, dar și despre meciurile echipei naționale în Nations League. Mircea Lucescu a avut un debut impresionant în primele sale două partide ca selecționer al tricolorilor, iar săptămâna viitoare România se pregătește pentru confruntările cu Cipru și Lituania.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 4 octombrie, ora 10:30. Spectacolul continuă!

FANATIK SUPERLIGA este emisiunea sportivă care face valuri în media românească! Te așteptăm să ne urmărești LIVE pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Iar după fiecare eveniment de marcă din sportul românesc, suntem aici să îți aducem toate detaliile. Nu uita că premiera emisiunii este disponibilă și pe canalul de YouTube FANATIK.RO, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici, în aceleași zile, la ora 17:30. Fii parte din acțiune!

O emisiune de amploare, precum FANATIK SUPERLIGA, are nevoie de susținători pe măsură! De aceea, ne bucurăm să avem alături de noi SUPERBET, sponsorul principal al SuperLigii. Iar pentru a ne menține energici înainte de fiecare rundă, AQUA CARPATICA este sponsorul nostru premium care ne răcorește.

Please follow and like us:
Pin Share