Sfatul primit de Radu Ștefan Bănică de la celebrul tău tată. Ce i-a spus Ștefan Bănică Jr. despre cariera de artist

Sfatul primit de Radu Ștefan Bănică de la celebrul tău tată. Ce i-a spus Ștefan Bănică Jr. despre cariera de artist

Sfatul primit de Radu Ștefan Bănică de la celebrul tău tată. Ce i-a spus Ștefan Bănică Jr. despre cariera de artist. Fostul concurent al emisiunii Te cunosc de undeva a dezvăluit cum a fost îndrumat până la cei 22 de ani ai săi.

Povața primită de Radu Ștefan Bănică de la figura paternă. Ce l-a îndemnat Ștefan Bănică Jr. legat de domeniul artistic

Povața primită de Radu Ștefan Bănică de la figura paternă. Ce l-a îndemnat Ștefan Bănică Jr. legat de domeniul artistic. Tânărul are o relație foarte bună cu tatăl său, care a știut mereu să-l sprijine și să-l îndrume.

Îndrăgistul cântăreț calcă pe urmele juratului de la X Factor, dar și pe cele ale regretatului său bunic, însă i-a luat ceva până a ajuns în acest punct. Când era mic dorea să se facă magician, însă ulterior a vrut să o ia pe o altă cale.

A ajuns să se îndrăgostească de scenă, la fel ca tatăl său, care nu a fost de acord cu această meserie. L-a sfătuit să facă cu totul altceva, dar mai apoi, văzând pasiunea sa, Ștefan Bănică Jr. i-a spus să dea totul pentru lumea teatrului.

„Inițial, mi-a spus să nu mă fac artist. Să mă fac bucătar sau doctor. Ulterior, ca sfat, mi-a spus că, dacă asta este calea pe care mi-o doresc, să mă dedic și să nu îmi bat joc de ea”, a spus Radu Ștefan Bănică pentru revista viva.ro.

Radu Ștefan Bănică, despre numele moștenit de la tatăl său

Radu Ștefan Bănică a vrut de mic să se facă artist cu toate că a început să cânte abia la 18 ani. Actorul a știut mereu să-și verbalizeze dorințele și așa a luat-o pe calea muzicii, cu toate că nu a putut să cânte mulți ani.

În ceea ce privește numele pe care l-a moștenit de la tatăl său, celebrul Ștefan Bănică Jr., vedeta susține că reprezintă un atu uriaș. Fiul juratului de la X Factor este conștient că trebuie să fie mereu impecabil atunci când apare în fața publicului.

„Având în vedere că mi-am ales același drum ca bunicul și tatăl meu, acest nume este o carte de vizită – un avantaj foarte mare, dar care vine și cu niște așteptări foarte mari, comparații… Cel mai mult resimt presiunea de a livra un produs bun.

Normal, și eu, fără legătură cu numele, îmi doresc același lucru, dar știu tot timpul că nu trebuie să mă prezint cu un produs care nu face cinste numelui meu”, a completat Radu Ștefan Bănică, pentru aceeași sursă.

Please follow and like us:
Pin Share