Interviu cu Răzvan Lucescu chiar înainte de meciul cu FCSB din Europa League: „PAOK este pentru mine totul!”

Interviu cu Răzvan Lucescu chiar înainte de meciul cu FCSB din Europa League: „PAOK este pentru mine totul!”

Răzvan Lucescu, cel care a făcut-o pe PAOK Salonic din nou campioană în Grecia sezonul trecut, a acordat un interviu pentru Betano România, înainte de meciul contra FCSB-ului din Europa League. Tehnicianul a vorbit despre multe aspecte interesante, atât din fotbalul din Grecia, cât și despre cel din România.

Interviu cu Răzvan Lucescu chiar înainte de meciul cu FCSB

Betano România a realizat un interviu exclusiv cu Răzvan Lucescu. Cel care s-a ocupat de intervievarea antrenorului român a fost nimeni altul decât Ciprian Marica, fostul mare atacant român.

Întrebările adresate de către fostul internațional l-au pus pe Răzvan Lucescu în ipostaza de a oferit răspunsuri ample, dar pline de cuvinte alese și mai ales de cunoștințe fotbalistice de rang înalt.

[Despre stilurile de fotbal din România și Grecia]: Sunt în momentul de față oarecum diferite. Orgoliul și posibilitățile financiare ale patronilor, agresivitatea cu care se joacă pe teren, agresivitatea pe care o au jucătorii, pasiunea imensă a fanilor, presiunea emoțională uriașă pe care o transmit și la victorie, dar mai ales la un rezultat negativ.

„Rivalitatea dintre cele 5 mari cluburi este mult mai mare față de cele din România!”

E un campionat în care sunt 4-5 echipe cu grupuri de jucători de mare calitate și sunt celelalte care nu au aceeași calitate, dar care compensează prin defensivă agresivă. Rivalitatea dintre cele 5 mari cluburi este mult mai mare față de cele din România.

[Despre fotbalul din prezent față de cel din trecut]: Cred că e vorba de mai multe informații pe care un jucător le primește azi. Se poate discuta de un nivel fizic superior mai mare, de o intensitate educată în timpul antrenamentelor, transmisă apoi la meci.

Toate meciurile sunt televizate, fotbalul este foarte popular în orice colț de lume. Multă tehnologie care intră în fotbal, pe de o parte ajută, pe de alta creează dezavantaj.

[Despre implicarea Betano/Stoixman în sponsorizarea Europa League și Conference League]: Știi bine că dezvoltarea fotbalului ține de investiții. Atunci când o cupă primește bani, poate faci lucruri bune cu acești bani. Faptul că exista aceasta posibilitate, pot doar sa apreciez.

„PAOK este pentru mine totul!”

[Despre cazul în care mâine nu ar mai fi antrenor la PAOK]: E o întrebare la care ar trebui să îți dau un răspuns amplu. După anii petrecuți la PAOK, mă simt deasupra oricărei relații.

Simt în mine această pasiune, am trăit momente fabuloase, victorii mari, momente grele, tensionante, PAOK este pentru mine totul. Dacă mâine ar trebui să mă opresc, aș lua o pauză,

[Despre ce lipsește fotbalului românesc pentru a crește în valoare]: Bani, strategie, din câte cunoștințe am eu, cei care investesc, sunt excepții, dar nu prea exista o strategie profesională. Oamenii care se pricep la fotbal trebuie lăsați să își facă meseria corect, serios, să li se acorde timp!”, a spus Răzvan Lucescu.

Please follow and like us:
Pin Share