Moment special înainte de PAOK – FCSB! Ce se va întâmpla pe Toumba Stadium

Moment special înainte de PAOK – FCSB! Ce se va întâmpla pe Toumba Stadium

PAOK caută să spargă gheața în actuala ediție a UEFA Europa League împotriva FCSB. După 1-3 cu Galatasaray, trupa lui Răzvan Lucescu nu își mai permite pași greșiți în meciul de joi, 3 octombrie, ora 22:00, împotriva FCSB. Înainte de startul meciului va fi ținut un moment de reculegere.

Moment special înainte de PAOK – FCSB! Ce se va întâmpla pe Toumba Stadium

PAOK are două înfrângeri la rând înaintea meciului cu FCSB, în a doua etapă din grupa de UEFA Europa League. După două eșecuri greu de digerat cu Galatasaray (1-3) și rivala locală Aris (0-1), formația lui Răzvan Lucescu vrea să redreseze corabia cu un triumf contra FCSB.

Înaintea fluierului de start al meciului de pe Toumba Stadium, va avea loc un moment de reculegere în memoria celor 6 suporteri ai lui PAOK care au murit într-un accident rutier. Tragicul eveniment s-a petrecut în 1999, în Valea Tembi.

Cei șase suporteri ai „vulturilor” care s-au stins din viață se întorceau de la Atena, unde au fost prezenți pentru a-și încuraja echipa favorită într-un derby cu Panathinaikos. Momentul de reculegere va fi însoțit de depunerea unor coroane de flori. Grecii respectă tradiția încă din 1999.

„PAOK a reușit să obțină permisiunea de la UEFA”

“PAOK a obținut permisiunea de la UEFA pentru a-și onora cu coroane de flori prietenii care au murit într-un accident de mașină în Valea Tempi cu ocazia aniversării negre de mâine.

Organizarea „nordului dublu” nu își uită suporterii. ‘Alb-negrii’ au reușit să obțină permisiunea de la UEFA, pentru ca în meciul de astăzi împotriva românilor să își poată onora cei șase suporteri care și-au pierdut viața în accidentul de mașină petrecut la Tempi, de vreme ce mâine se împlinesc 25 de ani de când noaptea aceea cumplită”, au notat grecii de la gazzetta.gr.

Mircea și Matei Lucescu, prezenți la PAOK – FCSB

Matei Lucescu, fiul lui Răzvan Lucescu, a călătorit la Salonic pentru a urmări pe viu PAOK – FCSB, în a doua etapă din UEFA Europa League. Fiul antrenorului campioanei Greciei este însoțit de Mircea Lucescu, tatăl lui Răzvan Lucescu.

Selecționerul naționalei de fotbal a României va fi prezent, de asemenea, pe Toumba Stadium la PAOK – FCSB. În următoarea etapă din Europa League, PAOK dă piept pe teren propriu cu Plzen, în timp ce FCSB o va înfrunta pe Rangers în deplasare.

„Sunt emoţii mari pentru mine cel puţin. Cu siguranţă o să ţin cu PAOK în această seară. Ne-am scris prin mesaje, dar înainte de meci e concentrat pe ce are de făcut, deci n-am apucat să vorbim.

Cu siguranţă o să ne vedem diseară după meci. Suntem împreună să îl susţinem şi pe tata. Îi urez succes, în primul rând. Suntem alături de ei şi le ţinem pumnii pentru meciul din această seară”, a spus Matei Lucescu, potrivit as.ro.

Please follow and like us:
Pin Share