Incidente în tribune la finalul meciului PAOK – FCSB 0-1! Elias Charalambous a intervenit pentru a-și proteja familia. Video Exclusiv

Incidente în tribune la finalul meciului PAOK – FCSB 0-1! Elias Charalambous a intervenit pentru a-și proteja familia. Video Exclusiv

FCSB a rezistat eroic la Salonic și a câștigat dramatic, scor 1-0. Roș-albaștrii au două victorii în primele două partide în grupa de Europa League și au toate motivele să spere la calificarea în primăvara europeană.

Incidente în tribune la finalul meciului PAOK – FCSB 0-1! Elias Charalambous a intervenit

Imediat după finalul partidei au avut loc incidente la tribuna VIP a stadionului Toumba din Salonic. Suporterii români au fost înconjurați de fani greci. S-a creat o adevărată panică și a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine.

Polițiștii i-au protejat pe fanii români pentru a nu fi agresați de ultrașii nervoși ai echipei lui Răzvan Lucescu. Situația delicată l-a alarmat și pe Elias Charalambous. Antrenorul cipriot al campioanei României a intervenit imediat, imaginile fiind surprinse de reporterii FANATIK.

Chalarambous a urcat în tribună ca să se asigure că familia sa, aflată pe locurile de la VIP, este în afara oricărui pericol. Antrenorul de la FCSB nu a stat deloc pe gânduri: și-a luat copiii și a coborât împreună cu ei de la tribună.

După aproximativ 15 minute, forțele de ordine le-au permis fanilor români să părăsească tribuna, asta după ce susținătorii grecilor se împrăștiaseră și nu mai erau semne de îngrijorare în ceea ce privește securitatea suporterilor veniți din România.

Aflat la declarații în fața presei, antrenorul campioanei a refuzat să discute despre aceste incidente. “Suntem aici să vorbim despre fotbal, nu despre altceva”, a spus Elias Charalambous.

Gigi Becali, “antrenor” din lojă

Patronul roș-albaștrilor a făcut senzație în deplasarea de la Salonic și le-a purtat noroc jucătorilor săi. Însoțit de un întreg alai, Gigi Becali a trăit la intensitate maximă partida, ba chiar a fost surprins de reporterii FANATIK dându-i indicații chiar înaintea pauzei lui Mihai Stoica.

Roș-albaștrii au fost nevoiți să-l scoată pe Mihai Lixandru, după ce mijlocașul defensiv a acuzat probleme la genunchi și s-a prăbușit pe gazon. În locul său a intrat Malcom Edjouma, care a adus un plus de siguranță în fața fundașilor.

Imediat după finalul meciului, Gigi Becali a anunțat că accidentarea lui Lixandru este una gravă și cel mai probabil îl va ține departe de gazon o lungă perioadă. De la următorul meci al celor de la FCSB în Europa League va lipsi și Darius Olaru, eliminat după cele două galbele încasate în partida cu PAOK.

Victoria cu PAOK este una uriașă pentru FCSB. Campioana României are 6 puncte după două partide disputate și, pe lângă bonusul încasat pentru victorii, are toate șansele să se califice cel puțin la baraj.

Charalambous a urcat la tribuna VIP pentru a-si lua copii

Please follow and like us:
Pin Share