Răzvan Lucescu a rămas îngândurat pe bancă după PAOK – FCSB 0-1! Florin Tănase s-a dus imediat la el și antrenorul i-a transmis un mesaj special. Foto

Răzvan Lucescu a rămas îngândurat pe bancă după PAOK – FCSB 0-1! Florin Tănase s-a dus imediat la el și antrenorul i-a transmis un mesaj special. Foto

FCSB s-a impus pe terenul lui PAOK Salonic, scor 1-0, în UEFA Europa League. Elevii lui Răzvan Lucescu au rămas fără punct câștigat după primele două etape ale competiției europene.

Răzvan Lucescu a rămas pe bancă după PAOK – FCSB 0-1

După fluierul final al partidei, Răzvan Lucescu a rămas pe banca de rezerve a stadionului din Salonic, discutând cu secunzii săi despre partida piedută cu FCSB.

Florin Tănase a mers să îl consoleze pe tehnicianul român. Gestul său a fost apreciat de Răzvan Lucescu, antrenorul transmițându-i: „Felicitări, ați avut și noroc”.

FCSB nu a primit gol de la PAOK nici cu om în minus

FCSB a câștigat meciul din deplasare cu PAOK, scor 1-0, în etapa a doua din grupa de UEFA Europa League. Singurul gol al meciului a fost marcat de Daniel Bîrligea în minutul 45+8.

Deși a rămas în inferioritate numerică încă din minutul 56, campioana României a stat impecabil în defensivă și cu ajutorul lui Târnovanu a menținut poarta intactă.

Secundul  lui Răzvan Lucescu era încrezător înainte de PAOK – FCSB

Nae Constantin, secundul lui Răzvan Lucescu la PAOK, era de părere că grecii se vor impune în duelul cu FCSB de pe „Toumba Stadium” din Salonic.

„Sunt sigur că vom fi bine și vom câștiga trei puncte în seara asta”, a declarat Nae Constantin înainte de PAOK – FCSB.

FCSB, pe locul 4 în clasamentul UEFA Europa League

După succesul cu 4-1 în fața celor de la RFS și triumful de la Salonic, FCSB se clasează pe locul 2. Clasamentul este condus de Ajax Amsterdam, iar pe 3 și 4 sunt Lazio și Tottenham.

Pentru FCSB, urmează duelul de pe terenul lui Rangers programat pe 24 octombrie, de la ora 22:00. Până atunci, elevii lui Charalambous dau peste Gloria Buzău, duminică, 6 octombrie, de la ora 21:00.

Please follow and like us:
Pin Share