Daniel Bîrligea, declarații emoționante după PAOK – FCSB 0-1: „Îi dedic victoria lui Lixandru. Dumnezeu ne-a ajutat să câștigăm”

Daniel Bîrligea, declarații emoționante după PAOK – FCSB 0-1: „Îi dedic victoria lui Lixandru. Dumnezeu ne-a ajutat să câștigăm”

Daniel Bîrligea a reușit evoluții excelente pentru FCSB în meciurile cu RFS și PAOK Salonic din grupa de Europa League. Vârful transferat de la CFR Cluj a avut un discurs frumos la finalul partidei.

Daniel Bîrligea i-a dedicat golul lui Mihai Lixandru

Daniel Bîrligea a fost extrem de fericit după ce a reușit golul victoriei în meciul cu Europa League: „Sunt mandru de ce am reușit azi și am reușit să scoatem un miracol în zece oameni. E foarte important pentru echipă. I l-aș dedica lui Lixandru”.

Atacantul FCSB-ului a fost fair-play și consideră că un mai mare merit la gol l-a avut căpitanul FCSB-ului: „E meritul lui Olaru, jumate-jumate mai mult spre el, pentru că s-a bătut pentru minge și mi-a pasat”.

Bîrligea e de părere că FCSB a fost ajutată și de divinitate, iar pelerinajul lui Gigi Becali la Sfântul Dimitrie nu a fost în zadar: „Trebuia să luptăm, ne-am bătut pentru fiecare minge să apărăm rezultatul și Dumnezeu ne-a ajutat”.

Daniel Bîrligea a vorbit despre accidentarea lui Mihai Lixandru: „Ne pare foarte rău pentru accidentări”

Daniel Bîrligea a fost și el schimbat în urma unei accidentări, însă problemele medicale ale lui Mihai Lixandru sunt mai serioase: „Avem 6 puncte și mai avem 6 meciuri în care mai putem să facem puncte. Acum ne gândim la meciul de la Buzău.

Ne pare foarte rău pentru accidentări. E cea mai urâtă chestie pentru fotbaliști și sper să stea cât mai puțin în afara terenului”, a mai spus atacantul la Digi Sport.

FCSB a reușit să câștige cu 1-0 în inferioritate numerică, iar jucătorii lui Elias Charalambous se pregătesc pentru duelul din SuperLiga cu FC Buzău.

Gigi Becali, extrem de mulțumit de transferul atacantului: „Bârligea și-a scos banii deja”

Gigi Becali se felicită pentru transferul lui Daniel Bîrligea: „O să joace și cu Buzăul. Îl băgăm, cum să nu. Spunea și Meme că dacă îl aveam cu Sparta Praga ne distram cu ei”.

Atacantul l-a costat pe patronul FCSB-ului nu mai puțin de două milioane de euro, însă atacantul ar putea intra în atenția unor cluburi importante din Europa dacă va continua să marcheze și la meciurile următoare.

Becali a vorbit despre această posibilitate încă de la prezentarea oficială a jucătorului la palat: „El poate să plece și peste 6 luni dacă va da goluri în Europa”. 

Please follow and like us:
Pin Share