Lovitură pentru FCSB în meciul cu PAOK! Și-a pierdut golgheterul din Europa League

Lovitură pentru FCSB în meciul cu PAOK! Și-a pierdut golgheterul din Europa League

Daniel Bîrligea a deschis scorul pe „Toumba” după o pasă a lui Darius Olaru. Atacantul transferat pentru 2 milioane de euro de la CFR Cluj le dă însă emoții suporterilor FCSB-ului.

Daniel Bîrligea, accidentat în PAOK Salonic – FCSB

FCSB, ghinion după ce Mihai Lixandru a fost schimbat și el din cauza unei accidentări. Daniel Bîrligea a avut aceeași soartă în minutul 78, când a fost înlocuit cu Baba Alhasan.

Vârful a încercat să tragă de el și a revenit pe teren, însă nu a putut continua meciul și în cele din urmă a fost schimbat după doar câteva zeci de secunde.

Daniel Bîrligea rupe plasele în Europa pentru FCSB, însă trebuie remarcată și pasa excelentă a lui Darius Olaru, care l-a lăsat singur cu portarul la golul din minutul 45+8.

Daniel Bîrligea, început bun la FCSB

Daniel Bîrligea a jucat până acum la FCSB. În cele cinci meciuri jucate, atacantul naționalei României a reușit două goluri, ambele în Europa League.

Bîrligea a deschis scorul și cu RFS, când a marcat în minutul 8. Fără doar și poate un debut european de vis pentru jucătorul în vârstă de 24 de ani. „Buldozerul” a reușit să îl învingă pe portarul letonilor cu șut la colțul lung de la aproximativ 11 metri de poartă.

FCSB a rezistat eroic la Salonic după eliminarea lui Darius Olaru

FCSB nu i-a pierdut doar pe Mihai Lixandru și pe Daniel Bîrligea, ci a rămas și fără căpitanul Darius Olaru, eliminat încă din minutul 56, după două cartonașe galbene prostești.

Rămâne de văzut dacă accidentările celor doi sunt grave. E foarte probabil însă ca la meciul cu FC Buzău să fie menajați și Elias Charalambous să recurgă la mai multe schimbări în primul unsprezece.

Campioana României a reușit o victorie surprinzătoare la Salonic, mai ales în condițiile date, după ce a închis poarta și în cele 10 minute de prelungiri.

3 jucători a pierdut FCSB după meciul cu PAOK Salonic

Please follow and like us:
Pin Share