Oferte de ultimă oră pentru Adrian Mutu! Campionatele în care este dorit „Briliantul”: „M-aș duce acolo”

Oferte de ultimă oră pentru Adrian Mutu! Campionatele în care este dorit „Briliantul”: „M-aș duce acolo”

Curg ofertele pentru Adi Mutu, care este liber de contract după ce s-a despărțit de CFR Cluj în primăvara anului 2024. „Briliantul” a dezvăluit în direct că este în discuții cu formații din Turcia și Rusia în acest moment.

Oferte de ultimă oră pentru Adrian Mutu! Campionatele în care este dorit „Briliantul”: „M-aș duce acolo”

Adi Mutu rămâne un tehnician curtat în fotbalul românesc, dar și cel internațional. „Briliantul” a refuzat mai multe oferte din SuperLiga după ce a plecat de la CFR Cluj, iar în prezent negociază cu echipe din străinătate.

„Briliantul” a dezvăluit la „Don Mutu” că are oferte din Rusia și Turcia, însă nu este tentat să revină pe banca tehnică în această perioadă. Emisiunea este live doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de joi a săptămânii.

Sper să semnez, am discuții. Perioada nu e ce trebuie, sunt discuții în Turcia și Rusia. (n.r. – Nu pleci neapărat acum, din iarnă, nu?) Din iarnă, acum poate are un sens când se întrerupe campionatul. M-aș duce în Rusia, de ce nu?”, a spus Adi Mutu.

Adrian Mutu a refuzat Poli Iași: „Nu este nicio grabă, vreau să fac o alegere corectă”

Cornel Șfaițer l-a dorit pe Adi Mutu la Poli Iași, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. „Briliantul” a refuzat oferta moldovenilor, care l-au numit în funcția de antrenor principal pe Emil Săndoi.

„Am vorbit cu domnul Cornel Șfaițer și i-am spus că deocamdată aștept. Din partea lui Sepsi nu m-a contactat nimeni. Acum sunt într-un moment în care reflectez și mă gândesc la tot ce se întâmplă. Pentru că încep să se miște lucrurile.

În sensul că echipele își dau seama de momentul în care sunt sau în care pot fi în următoarea perioadă.  În momentul acesta mă gândesc. Nu m-a contactat nimeni de la Sepsi și nu pot să spun ceva despre această echipă.

Sunt discuții și cu echipe din afară, dar nu e ceva concret. Dacă aveam ceva concret, probabil că eram acolo. Sunt țări în care nu m-a interesat să mă duc din diferite motive, sunt unele unde mă interesează, dar procesul prin care trebuie să treci nu e așa ușor.

Pentru mine nu este nicio grabă, pentru că nu am de ce să mă grăbesc. Vreau să fac o alegere corectă”, spunea „Briliantul” la FANATIK SUPERLIGA.

CE OFERTE A PRIMIT Adrian Mutu pentru REVENIREA IN ANTRENORAT

Please follow and like us:
Pin Share