Ciolacu, despre terenul de golf de la vila de protocol din Neptun. „Este normal să știm cum s-au cheltuit acei bani publici”

Ciolacu, despre terenul de golf de la vila de protocol din Neptun. „Este normal să știm cum s-au cheltuit acei bani publici”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vorbit, joi, despre terenul de golf amenajat la vila de protocol de la Neptun folosită de președintele României, spunând că este vorba de bani publici și că informațiile trebuie desecretizate pentru că „este normal să știm cum s-au cheltuit acești bani”.

„Este normal să știm cum s-au cheltuit acei bani publici”

Marcel Ciolacu, liderul PSD și candidat la alegerile prezidențiale, a fost întrebat, joi, despre terenul de golf, de mici dimensiuni, amenajat la vila de protocol de la Neptun a președintelui României, mai precis dacă consideră necesară o comisie de anchetă în Parlament în care conducerea RAAPPS să explice cum au fost cheltuiți banii, după ce o dezvăluire de presă a făcut cunoscute aceste informații.

„În primul rând, cred că nu vorbim despre infractori. Vorbim de bani publici și este normal să știm cum s-au cheltuit acei bani publici”, a răspuns Marcel Ciolacu.

„Părerea mea că trebuie descretizat și cu asta s-a terminat”

Președintelele social-democraților a mai spus că, după părerea lui, anchetă nu e o abordare potivită pentru că duce discuția „într-o zonă de infracțiune”, ceea ce nu îi place, cel mai potrivit ar fi desecretizarea acestor informații privind vila de la Neptun.

„Când vorbim de o anchetă, deja ducem într-o zonă de infracțiune, nu-mi place acest lucru. Eu sunt un om mai practic. Părerea mea că trebuie descretizate și cu asta s-a terminat. Era o vorbă în Parlament, când vrei să lungești ceva, faci o comisie de anchetă”, a spus premierul.

Golf și Gulfstream

Criticat anterior pentru că promova golful ca potențial sport de masă pentru români, președintele Klaus Iohannis și-a atras din noi critici după apariția informațiilor despre vila Nufărul de la Neptun, imobil de lux construit inițial pentru soții Ceaușescu.

Șeful statului a atras reacții negative și după recenta sa deplasare la New York, la Adunarea Generală a ONU, pentru care a folosit din nou un jet privat, un avion de lux Gulfstream 550 al cărui cost se ridică la aproximativ 40 de milioane de dolari.

Please follow and like us:
Pin Share