Adrian Mutu regretă plecarea lui Liviu Ungurean „Bocciu” de la Rapid: „E unul dintre cei mai corecți lideri de galerie! S-a pierdut entuziasmul”

Adrian Mutu regretă plecarea lui Liviu Ungurean „Bocciu” de la Rapid: „E unul dintre cei mai corecți lideri de galerie! S-a pierdut entuziasmul”

Adrian Mutu este de părere că plecarea lui Liviu Ungurean “Bocciu” de la Rapid a dus la o schimbare majoră a galeriei, care are un alt comportament față de echipă.

Adrian Mutu regretă plecarea lui Liviu Ungurean “Bocciu” de la Rapid: “E unul dintre cei mai corecți lideri de galerie!”

În cea mai nouă emisiune marca FANATIK, DON MUTU, Adrian Mutu susține că suporterii celor de la Rapid aduceau mai mult entuziasm și mai multă energie pozitivă la echipă atunci când “Bocciu” era liderul galeriei.

“Eu nu știu ce se întâmplă acolo, dar Bocciu putea să-i coordoneze foarte bine pe toți. Eu am cunoscut câțiva lideri de galerie la viața mea și pot să spun că Bocciu este unul dintre cei mai corecți lideri de galerie.

Mă refer și la dialogul cu el când eram eu la Rapid. Eduard Stăncioiu era unul dintre secunzii mei, iar ei nu îl voiau acolo. Galeria a venit la Buftea și au vrut să discutăm.

Edi a plecat de bună voie, pentru că nu voia să îmi creeze probleme. E o relație de prietenie între mine și el, el e și nașul băiatului meu și a fost o decizie înțeleaptă din partea lui atunci.

El a jucat la FCSB și a făcut câteva afirmații pro-FCSB și galeria Rapidului a ținut minte acest lucru”, a spus “Briliantul” la DON MUTU.

“S-a pierdut entuziasmul”

“Dar în cei aproape doi ani, cât am fost eu la Rapid, relația între mine și Bocciu a fost una corectă. Nu m-a influențat cu nimic și nu m-a deranjat cu nimic.

M-a întrebat mereu dacă am nevoie de ceva atunci când echipa nu mergea bine. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, dar fiecare își asumă responsabilitatea pentru ceea ce face.

Bocciu avea o energie pozitivă și se vede că Rapid e viața lui. Acum auzi anumite frustrări ale publicului, care este destul de exigent. Dar când era el și echipa era în dificultate, galeria acoperea întreg stadionul în sens pozitiv.

Am mai fost și fluierați, dar asta se întâmpla după fluierul final. Cred că galeria a pierdut puțin entuziasmul și energia pozitivă. Cred că Rapidul trebuie să dea dovadă de unitate din toate punctele de vedere.

Eu mă duc cu drag pe Giulești. Am fost să văd și FCSB în cupele europene, dar în general, îmi place să merg pe Giulești să văd Rapidul. Eu cred că ar trebui reînviat acest entuziasm și această unitate”, a mai spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu, despre plecarea lui Bocciu din galeria Rapidului

Please follow and like us:
Pin Share