Mircea Bravo lansează al treilea film: Moartea în vacanţă, o comedie românească cu Maria Popovici şi Costel Bojog

RMAG news

Cunoscutul vlogger și actor Mircea Bravo își pregătește lansarea celui de-al treilea lungmetraj, Moartea în vacanţă. După succesul filmelor Mirciulică și Nuntă pe bani, această nouă comedie promite să fie o rețetă sigură pentru râsete, aducând pe marele ecran un trio exploziv: Mircea Bravo, Maria Popovici și Costel Bojog. Filmul va avea premiera în România pe 28 octombrie și va ajunge și în Republica Moldova în această toamnă.

Moartea în vacanţă este o producție marca Bravo Films și a fost filmat în locații spectaculoase din Grecia, România și Bulgaria. În povestea plină de peripeții și umor, trei personaje – Adrian (interpretat de Mircea Bravo), Mihăiță (Costel Bojog) și Patricia (Maria Popovici) – se străduiesc să câștige favorurile unei bătrâne bogate, Rodica, în speranța că vor moșteni averea acesteia. Comedia va aduce un mix de situații nebunești și glume inteligente, fiind un road movie plin de surprize.

O echipă de succes: Mircea Bravo, Maria Popovici și Costel Bojog

Distribuția filmului Moartea în vacanţă promite să fie unul dintre punctele sale forte. Maria Popovici, câștigătoare a sezonului doi iUmor, este bine-cunoscută pentru umorul ei sincer și natural, iar Costel Bojog, jurat la aceeași emisiune, este un nume consacrat în stand-up-ul românesc. Alături de aceștia, Mircea Bravo aduce energia și umorul care l-au consacrat ca vlogger și actor.

Mircea Bravo, care este și producătorul filmului, a declarat că Moartea în vacanţă reprezintă o nouă provocare pentru echipa sa, fiind al treilea lungmetraj pe care îl lansează. El a menționat colaborarea excelentă cu Maria Popovici și Costel Bojog, alături de care a filmat în Grecia timp de o lună: „Am muncit mult, ne-am ars la soare, dar ne-am și distrat. Sunt convins că publicul va râde mult la acest film.”

De asemenea, Costel a povestit despre experiența filmărilor și chimia dintre actori: „A fost o perioadă grozavă. Ne-am distrat, am legat prietenii și am făcut o echipă extraordinară. Acest lucru va fi vizibil pe marele ecran. Vă invit la cinema să râdeți cu noi.”

Filmări în locații spectaculoase din Grecia, România și Bulgaria

O mare parte din acțiunea filmului Moartea în vacanţă a fost filmată pe insula Poros din Grecia, o locație de vis care adaugă un plus de farmec vizual poveștii. Pe lângă peisajele impresionante din Grecia, echipa de filmare a petrecut câteva zile în Cluj-Napoca și în Bulgaria, oferind diversitate și un decor deosebit pentru comedia nebunească pe care o propun.

Regia filmului îi aparține lui Cristian Ilișuan, iar imaginea a fost semnată de Andrei Băltărețu. Scenariul a fost scris de o echipă experimentată care a lucrat și la celelalte filme lansate de Bravo Films: Cristi Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui și Andrei Vereștiuc, cu un plus de umor adus de stand-up comediantul Sergiu Floroaia.

Dacă ești în căutarea unei comedii relaxante și spumoase, Moartea în vacanţă este alegerea perfectă pentru o seară la cinema. Filmul va fi disponibil în toate cinematografele din România începând cu 28 octombrie și promite să ofere o doză sănătoasă de râs. Nu rata această nouă producție semnată de Mircea Bravo și echipa sa!

Please follow and like us:
Pin Share