Bărbat pe trotinetă, accidentat mortal în Capitală. O șoferiță de 40 de ani l-a lovit pe o stradă din cartierul Militari

Bărbat pe trotinetă, accidentat mortal în Capitală. O șoferiță de 40 de ani l-a lovit pe o stradă din cartierul Militari

Tragedie în Capitală. Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit vineri după ce a fost lovit de o mașină la volanul căreia se afla o șoferiță de 40 de ani.

Bărbat pe trotinetă, accidentat mortal de o șoferiță de 40 de ani

Bărbatul se deplasa cu o trotinetă când, la un moment dat, pe Drumul Osiei din cartierul Militari, a fost acroșat de autovehicolul condus de femeia de 40 de ani.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță, însă din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă.

Timp de zeci de minute, medicii de pe ambulanță au încercat să îl resusciteze, dar eforturile lor au fost în zadar, iar în cele din urmă au fost nevoiți să îi constate decesul.

Între timp, șoferița a fost testată de polițiști de la Brigada Rutieră cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat că aceasta nu a consumat băuturi alcoolice.

“În urma accidentului de circulaţie, a fost constatat decesul bărbatului, după ce în prealabil echipajele medicale i-au efectuat manevre de resuscitare. Conducătoarea autovehiculului a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero”, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Trupul bărbatului în vârstă de 52 de ani a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei care va stabili cauzele exacte ale morții.

În acest caz, a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă, iar oamenii legii continuă cerectările pentru a afla cauzele și împrejurările în care s-a produs incidentul rutier.

Trafic restricționat pe A3 în urma unui accident grav

Un accident grav a avut loc vineri dimineață, pe Autostrada A3, pe sensul de mers dinspre București spre Ploiești, după ce trei mașini s-au ciocnit violent.

În urma impactului, o persoană a fost rănită, însă viața nu i-a fost pusă în pericol așa că medicii de pe ambulanță i-au acordat îngrijirile medicale la fața locului.

Potrivit reprezentanților Centrului Infotrafic, circulația în zonă a fost restricționată minute întregi pe primele două benzi, iar pe a treia s-a criculat bară la bară.

Please follow and like us:
Pin Share