Verdict crunt pentru FCSB! Cristi Coste a dezvăluit cât va lipsi Mihai Lixandru din cauza accidentării și de ce nu a jucat Chiricheș cu PAOK. Exclusiv

Verdict crunt pentru FCSB! Cristi Coste a dezvăluit cât va lipsi Mihai Lixandru din cauza accidentării și de ce nu a jucat Chiricheș cu PAOK. Exclusiv

FCSB a oferit una dintre marile surprize ale serii de joi din grupa de Europa League, câștigând cu scorul de 1-0 partida din deplasare cu PAOK Salonic, dar succesul a fost umbrit de grava accidentare pe care mijlocașul Mihai Lixandru a suferit-o în finalul primei reprize.

Verdict crunt perntru Mihai Lixandru: are ruptură de ligamente încrucișate și va lipsi de pe gazon aproximativ 6 luni

Cu victoria obținută pe terenul lui PAOK Salonic, FCSB a urcat pe locul 4 în clasamentul grupei de Europa League după disputarea primelor două etape și are șanse mari să prindă un loc în primele 8 echipe, care asigură calificarea directă în optimile de finală ale competiției.

Vestea proastă pentru „roș-albaștri” este însă că accidentarea pe care mijlocașul Mihai Lixandru a suferit-o în prelungirile primei reprize este una foarte gravă, iar indisponibilitatea sa va fi una de lungă durată. Informații de ultimă oră despre starea jucătorului ni le-a oferit în exclusivitate Cristi Coste, trimisul FANATIK la Salonioc pentru partida de joi.

„Să începem cu o informație foarte importantă pentru fanii roș-albaștrilor. Mihai nLixandru are ruptură de ligamnete încrucișate și va lipsi, exact cum anticipa și Gigi Becali, aproximativ 5-6 luni din echipa FCSB-ului.

Aceasta este vestea proastă după marea victorie de joi seara. Este o veste care dă peste cap multe panuri, pentru că Lixandru era jucătorul pe care antrenorii îl foloseau și ca backup pentru fundașii centrali.

Deja de la meciul de duminică împotriva Gloriei Buzău va fi o problemă pentru FCSB la nivelul fundașilor centrali, pentru că au un singur fundaș central valid. E vorba despre Vlad Chiricheș.

Și pentru că vorbim de Chiricheș, acesta este și motivul pentru care el nu a jucat joi seara. Chiricheș avea meci joia trecută cu letonii, a jucat la Sespi, ar fi avut aseară meci la Salonic, iar pentru duminică ar fi fost singurul fundaș centralș valid pe care Charalambous l-ar fi avut la dispoziție pentru partida cu Buzăul.

În aceste condiții, cu Gloria Buzău, este foarte posibil să coboare ca fundaș central Baba Alhassan. Ar mai fi și varianta ca Radunovic să joace lângă Chiricheș, iar Panțîru să fie folosit fundaș stânga”, a anunțat Cristi Coste în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Pentru FCSB, urmează partida cu Gloria Buzău de pe teren propriu din etapa 12 a SuperLigii, după care campionatul se întrerupe din cauza meciurilor echipei naționale din Liga Națiunilor. Și apoi, infernul… Pentru că, în decurs de numai 10 zile, „roș-albaștrii” lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii vor da piept de două ori cu Dinamo, în campionat și Cupa României (20 și 30 octombrie), cu Rangers (24 octombrie) și cu Rapid (27 octombrie).

VESTE SOCANTA! Lixandru are CEA MAI GRAVA ACCIDENTARE POSIBILA, dupa PAOK – FCSB 0-1

Please follow and like us:
Pin Share