Cât costă o noapte de cazare în complexul turistic al Andreei Esca. Ce părere au vizitatorii despre serviciile oferite

Cât costă o noapte de cazare în complexul turistic al Andreei Esca. Ce părere au vizitatorii despre serviciile oferite

Andreea Esca nu o duce deloc rău din punct de vedere financiar. Vedeta, împreună cu soţul ei, administrează opt căsuţe rustice în Porumbacu de Sus, Sibiu. Este un loc de poveste, iar turiştii trebuie să scoată din buzunar o sumă frumuşică pentru o noapte într-un astfel de loc.

Cât costă o noapte de cazare în complexul Andreei Esca

România este o ţară cu multe locuri parcă desprinse din basme. Unul dintre ele este chiar localitatea Porumbacu de Sus, din Sibiu, acolo unde Andree Esca deţine un complex turistic. Prezentatoarea de la Pro TV a reabilitat opt căsuţe rustice, aflate într-un complex dintr-o zonă liniştită a Sibiului.

Afacerea Andreei Esca şi a soţului ei nu duce deloc lipsă de turişti, deşi preţul pentru o noapte de cazare este destul de piperat. Cei ce îşi doresc să îşi petreacă concediul acolo trebuie să scoată din buzunar nici mai mult, nici mai puţin de 770 de lei noapte, conform Booking.com.

Desigur, pentru acest preţ, ştirista le oferă turiştilor condiţii de lux. Căsuţele sunt dotate cu baie, chicinetă şi două dormitoare. În ceea ce priveşte amenajarea, Andreea Esca a fost foarte atentă la detalii. Cei ce i-au trecut pragul compexului turistic pe care îl deţine, au fost foarte mulţumiţi.

Ce feedback are din partea turiştilor

Locul este despins din basme, căsuţele rustice oferă mai mult decât strictul necesar, iar drumeţiile sunt nelipsite. Ei bine, cu aşa avantaje, vedeta nu avea cum să dea greş, motiv pentru care a primit recenzii pozitive.

“Un loc fermecător unde am revenit cu nerăbdare! Căsuțele sunt superbe, este impresionant cum au fost amenajate” / „Locația este perfectă pentru un sejur în inima naturii iar în zona sunt numeroase tipuri de activități ce pot fi făcute atât pentru adulți”, sunt doar câteva dintre recenziile turiştilor. De menţionat faptul că acest aspect nu a fost întotdeauna aşa. A existat o perioadă când recenziile lăsate de turişti nu erau tocmai favorabile.

Surpriza neplăcută găsită de un turist în căsuţe

Acum totul pare să fie bine, însă anul trecut lucrurile nu erau aşa, conform unui turist nemulţumit. În luna septembrie a anului trecut, un turist ce i-a călcat pragul Andreei Esca în complexul turistic pe care îl deţine, a adus afiramţii halucinante. Acesta susţine că a găsit condiţii mizere în căsuţa în care a fost cazat.

“Din păcate, frumusețea căsuțelor este umbrită de mizeria din ele(păr peste tot, praf, baie necurățată, wc insalubru la propriu, murdar de excremente), de șoarecii din pereți și de cariile din lemn. În prima zi a trebuit să mă duc la magazin după produse de curățenie pentru a face curat (total anormal)”, a scris turistul.

De asemenea, de remarcat este micului dejun, care este destul de costisitor, în condiţiile în care o noapte de cazare costă 770 de lei. Mai exact, 160 de lei este preţul pentru un mic dejun,de două persoane, la căsuţele rustice deţinute de Andreea Esca. Turistul aflat în cauză nu mai doreşte să repete experienţa neplăcută trăită în complexul prezentatoarei TV.

Please follow and like us:
Pin Share