Gigi Becali, declarație războinică după PAOK – FCSB 0-1: ”Pe Rangers o bat din canapea! Îi dirijez din pat!”

Gigi Becali, declarație războinică după PAOK – FCSB 0-1: ”Pe Rangers o bat din canapea! Îi dirijez din pat!”

Campioana României a obținut un succes extraordinar la Salonic care a dus-o pe locul 4 în clasamentul de Europa League, iar în etapa următoare va juca la Glasgow, pe 24 octombrie, de la ora 22:00.

Gigi Becali, sigur de victoria cu Rangers după PAOK – FCSB 0-1

Într-o intervenție telefonică la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, patronul Gigi Becali, care a fost prezent pe stadion la partida PAOK – FCSB 0-1, a precizat nu va face deplasarea în Scoția.

”Nu mă duc în alte deplasări. M-au întrebat dacă merg în Scoția, dar nu merg. Ce să merg acolo, merg în erezie? Îi bat și fără să merg eu. Nu că putem, îi vom bate pe ăia, nu mai e nevoie să mă deplasez eu.

Stau în pat, îi dirijez din pat și îi voi bate, nu trebuie să mă mai deplasez. Aici a fost nevoie de deplasare, dar acolo nu mai e nevoie de deplasare, îi voi bate direct fără deplasare.

(n.r. – Și îl răzbunați și pe Ianis Hagi pentru toate mizeriile care i le-au făcut) Eee, lasă, ce? Omul are contract acolo, atâta timp cât îi dau banii asta e. Nu vreau să-l pun pe Ianis într-o… De pe canapea îi voi bate pe ei”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Becali visează să termine în primele 8 în Europa League

”Roș-albaștrii” au obținut victorii în primele două etape din Europa League, astfel că Becali a pus deja mâna pe 900.000 de euro de la UEFA. La această sumă se adaugă și banii câștigați în tururile preliminare, iar totalul este de peste 5 milioane de euro.

După victoria fantastică obținută de FCSB pe terenul lui PAOK Salonic, Gigi Becali nu a ratat momentul să-l înțepe pe Răzvan Lucescu. Mai mult, patronul ”roș-albaștrilor” a anunțat că deja și-a scos banii investiți în transferul lui Daniel Bîrligea.

”Visăm la primele 8 în Europa League! Suntem pe primul loc sau pe al doilea? E bine și pe locul 4, că avem 6 puncte. 900.000 de euro sunt deja câștigați din victorii. Bîrligea și-a scos banii deja. O să joace și în campionat, o să joace cu Buzău.

Bîrligea s-a bătut ca un leu. Mi-a plăcut și Miculescu, s-a luptat. Mi-a plăcut toată echipa. Am câștigat în 10 oameni, mai poți spune că-ți place doar de cineva? N-am îndoieli cu echipa asta. Mai zic uneori ca să le fie frică”, a spus Becali.

Please follow and like us:
Pin Share