Bogdan Apostu a reacționat după ce Horațiu Moldovan l-a dat în judecată și l-a acuzat de șantaj: „Ar trebui să-mi mulțumească în genunchi! Mie îmi murise mama și eu mă rugam de Edi Iordănescu”

Bogdan Apostu a reacționat după ce Horațiu Moldovan l-a dat în judecată și l-a acuzat de șantaj: „Ar trebui să-mi mulțumească în genunchi! Mie îmi murise mama și eu mă rugam de Edi Iordănescu”

Horațiu Moldovan l-a dat în judecată pe Bogdan Apostu, așa cum site-ul nostru a anunțat în exclusivitate. Fostul impresar al portarului de la Sassuolo a comentat acuzațiile internaționalului român în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Bogdan Apostu a reacționat după ce Horațiu Moldovan l-a dat în judecată și l-a acuzat de șantaj: „Ar trebui să-mi mulțumească în genunchi”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Horațiu Moldovan și-a dat fostul impresar pe mâna justiției. Fostul portar de la Atletico Madrid l-a acuzat pe Bogdan Apostu de șantaj prin intermediul presei și i-a cerut o sumă de bani uluitoare.

Bogdan Apostu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre procesul cu Horațiu Moldovan. Emisiunea este live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri a săptămânii.

„S-a respins prostia asta, era o prostie oricum. Nu mi-a cerut 100.000 de euro, mi-a cerut mai puțin. Erau niște aberații în cererea respectivă, care a fost respinsă pe 6 septembrie. Horațiu este un băiat care ar trebui să-mi mulțumească în genunchi pentru tot ce am făcut pentru el.

Pot să afirm cu tărie că dacă Bogdan Apostu nu ar fi existat ca agent, Horațiu Moldovan nu ar fi existat ca portar, ca jucător. Efectiv l-am târât după mine la multe echipe atunci când nu juca și era rezervă la majoritatea echipelor din România.

Inclusiv la Rapid a ajuns în baza relației mele cu Victor Angelescu de atunci. Era al treilea portar la UTA, nu îl recomanda nimic să ajungă la Rapid, așa cum nu îl recomanda să ajungă nici la UTA sau la Sepsi. El șție foarte bine lucrurile astea”, a spus Bogdan Apostu.

Bogdan Apostu: „Mie îmi murise mama și eu mă rugam de Edi Iordănescu”

„Probabil că l-au îndemnat avocații, dar legea este aceeași pentru toată lumea. Am tăcut pentru că există și un proces pe rol în care l-am dat în judecată și cer acele sume de bani. Este o sumă sub 100.000 de euro, dar aici vorbim de documente și recunoașterea acestor sume.

Fiind un proces civil prima înfățișare este abia în luna noiembrie, va dura foarte mult. A fost respins ca neîntemeiat de la prima înfățisare (n.r. – procesul pentru șantaj prin intermediul presei). Este o aberație, a scris că m-am folosit de numele lui.

Am scris foarte frumos despre el, nu știu dacă ați văzut postarea. Nu mai spun ce s-a întâmplat atunci când mie îmi murise mama cu o zi înainte și eu vorbeam cu Edi Iordănescu să îi repete testul Covid să fie prezent la națională, pe meritul lui, dar nu știu câtă lume făcea chestia asta.

Am declarat public și îmi mențin declarația asta. Dacă voi câștiga acest proces și îl voi câștiga, voi dona o mare parte din bani academiilor de fotbal”, a mai spus fostul impresar al lui Horațiu Moldovan.

“SANTAJ! 100.000 EURO DAUNE!” SCANDAL cu Horatiu Moldovan IN PRIM PLAN IN INSTANTA

Please follow and like us:
Pin Share