Gigi Becali l-a băgat în ședință pe Ștefan Târnovanu după PAOK – FCSB 0-1: ”Bă, nebunule, luai al doilea galben!”

Gigi Becali l-a băgat în ședință pe Ștefan Târnovanu după PAOK – FCSB 0-1: ”Bă, nebunule, luai al doilea galben!”

Portarul campioanei României a făcut o partidă senzațională la Salonic, a avut câteva intervenții miraculoase, a ținut poarta închisă și a fost unul dintre artizanii acestei victorii fantastice.

Ce i-a transmis Gigi Becali lui Ștefan Târnovanu după PAOK – FCSB 0-1

Ștefan Târnovanu a fost printre cei mai buni jucători de pe teren la întâlnirea PAOK – FCSB 0-1, din etapa a 2-a din Europa League, dar Gigi Becali a povestit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA discuția pe care a avut-o cu acesta la finalul jocului.

”(n.r. – Târnovanu e cel mai bun portar din România în momentul de față?) De frică a jucat. De frică a scos-o pe aia de pe linia porții, îi era frică de mine. I-am zis: ‘Băi, nebunule! Băi, tu ești nebun? Ai luat galben de ce mai trăgeai de timp? Îți dădea al doilea galben’.

Și el mi-a zis: ‘Păi, ne Gigi, nu mai gândeam, nu mai știam de capul meu’. Arbitrul nu că a fost puțin ostil, a fost mult de tot. A fost clar. Roșu trebuia să primească ei și ne-a dat nouă. Asta e, nu contează. A fost cel mai bun arbitru care l-am avut în viața mea, care mi-a dat 1-0”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Târnovanu, elogiat de toată lumea

Fostul antrenor al FCSB, Nicolae Dică, a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că Ștefan Târnovanu a fost cel mai bun jucător de pe teren la meciul din deplasare cu PAOK Salonic și fără intervențiile sale campioana României nu ar fi reușit să câștige.

”S-au închis în zona centrală, i-au lăsat să ducă mingea la margine și veneau cu acele centrări care erau pentru mine. Jucătorii din bandă ca Taison, Despodov și Zivkovic nu au reușit să depășească fundașii când au jucat 11 contra 10.

Au pus presiune pe ei, dar nu au mai pus aceeași presiune pe care au pus-o când jucau 11 contra 11. Târnovanu a fost numărul 1 pentru mine, el i-a ținut în joc. Cei doi fundași centrali au reușit să câștige 95% dintre dueluri”, a spus Dică.

De asemenea, portarul ”roș-albaștrilor a fost remarcat și de Mihai Stoichiță, dar și de moderatorul Horia Ivanovici. ”Omul meciului toată lumea îl dă pe Târnovanu, de acord, a apărat excelent. Mie mi-a plăcut foarte mult zona centrală”, a afirmat directorul tehnic al FRF.

”Hai să vă spun eu topul meu. Numărul unu Dawa, mi s-a părut că a făcut meciul perfect. Pe doi îl pun pe Târnovanu că a scos niște mingi… L-am pus pe Dawa peste el, dar Târnovanu este pe doi. Lasă că a dat siguranță, scoate acea minge de jos, care este un reflex de mare portar”, a precizat Horia Ivanovici, moderatorul FANATIK SUPERLIGA.

Becali l-a certat pe Târnovanu

Please follow and like us:
Pin Share