Au venit banii după PAOK – FCSB 0-1! Ce primă le-a dat Gigi Becali fotbaliștilor săi: „Eram prea bucuros!”

Au venit banii după PAOK – FCSB 0-1! Ce primă le-a dat Gigi Becali fotbaliștilor săi: „Eram prea bucuros!”

Gigi Becali e în extaz după cea de-a doua victorie obținută de FCSB în grupa de Europa League și a decis să-i răsplătească așa cum se cuvine pe elevii lui Elias Charalambous pentru cele trei puncte obținute pe terenul lui PAOK Salonic, formație antrenată de românul Răzvan Lucescu.

Gigi Becali, primă de 3.000 de euro pentru fiecare jucător al FCSB după victoria cu PAOK Salonic

Succesul de la Salonic din etapa 2 a grupei de Europa League a urcat-o provizoriu pe FCSB pe locul 4 în clasament, iar șansele de a se califica direct în optimile de finală ale competiției au crescut simțitor. Lucru care l-a bucurat nespus pe patronul Gigi Becali, iar în euforia victoriei acesta a decis să-i răsplătească așa cum se cuvine pe jucători și membrii staff-ului tehnic.

În exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30, patronul FCSB a anunțat că fiecare fotbalist va primi câte 3.000 de euro pentru cele 3 puncte obținute cu PAOK, iar în cazul calificării în faza următoare recompensa va depinde de profitul pe care clubul îl va face în Europa League.

„După meci, m-am dus în sala de mese, era toată echipa acolo. I-am felicitat pentru victorie… Și când am plecat, era toată echipa în sală, m-am aplecat, am făcut o metanie și le-am zis «Mă plec în fața voastră pentru că sunteți o mare echipă, care a făcut un popor fericit. Ați bucurat România».

Au aplaudat toți, a venit Tănase după mine afară și i-am zis «Du-te tu acum și spune-le, ca să aibă o mare bucurie, ca o mică atenție din partea mea, că am venit și eu în deplasare, aveți 3.000 de euro primă de fiecare jucător».

Nu dau prime, dar nu am mai fost demult cu ei, eram prea bucuros, înțelegeți… Dar nu poți să dai mai mult, că ei sunt 30 de oameni. Înmulțit cu 3.000 de fiecare înseamnă 100.000 de euro.

Plus că ei au și prime de obiectiv în contract fiecare. Nu știu exact cât, au mult… De exemplu, Tănase a luat deja 300.000 de euro pentru că ne-am calificat în grupele Europa League.

Nu știu cât e prima dacă trecem de grupe, sunt în contracte acolo, credeți că le știu pe dinafară? Sunt eu cu banii, dar știți care e treaba? Care îmi convine le zic… Și care nu-mi convine mă fac că nu le mai știu.

Aia îmi convine să spun, că ia 300.000… Dar dacă de exemplu pentru calificarea din grupe nu mai iau nimic, nu-mi mai convine să spun. Eu știu că ei nu iau nimic, dar atunci las senzația oamenilor că ei iau. Dar nu iau nimic la calificare.

Depinde însă de câți bani scot, La final, vedem ce se scoate. Sunt niște calcule, nu-mi dau seama acum. Putem să ajungem și la 25 de milioane de euro. Nu știu… Sunt multe calcule, mulți coeficienți…”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări și în premieră lunea, marțea și vinerea, de la ora 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

PRIMA EXCEPTIONALA OFERITA FOTBALISTILOR | PAOK – FCSB 0-1

Please follow and like us:
Pin Share