Comunitate din Bacău, în stare de șoc după o crimă terifiantă: un adolescent i-a tăiat gâtul unei tinere de 18 ani

Comunitate din Bacău, în stare de șoc după o crimă terifiantă: un adolescent i-a tăiat gâtul unei tinere de 18 ani

O nouă crimă șochează România, petrecută de această dată în județul Bacău. O fată de 18 ani și-a pierdut viața după ce a fost rănită grav în zona gâtului de un adolescent.

Crimă șocantă în Bacău: fată de 18 ani, decedată după ce i-a fost tăiat gâtul. Autorul, un adolescent

Acest eveniment dramatic a fost consemnat în comuna Grigoreni. Joi, 3 octombrie, o fată de 18 ani era găsită într-o baltă de sânge, cu răni severe la nivelul gâtului și feței.

Presa locală notează că scenele găsite de echipele de intervenție la fața locului au fost de-a dreptul horror. Se pare că tânăra a fost atacată cu un cuțit. Ambulanța a preluat-o pe tânără în stare critică, însă starea ei s-a agravat rapid.

Victima se afla în stop cardio-respirator când a ajuns la spital. Imediat, a intrat în șoc hemoragic, pulsul ei fiind de 0. Echipajul medical de la Urgențe a depus toate eforturile posibile pentru a-i salva viața.

În primă fază, s-a încercat timp de zeci de minute resuscitarea tinerei, în timp ce era transportată de urgență la Blocul Operator. Apoi, chirurgii vasculari și ORL-iștii au făcut eforturi uriașe pentru a o readuce pe tânără la viață.

După două ore de agonie, inima tinerei s-a oprit. Cei de la Spitalul Județean de Urgență Bacău spun că șansele de supraviețuire erau minime din cauza pierderii masive de sânge și a rănilor devastatoare, notează Deșteptarea.ro.

Cine este suspectul uciderii fetei de 18 ani

Datele preliminare indică faptul că suspectul crimei este un adolescent din comuna Grigoreni. Localnicii de aici sunt în stare de șoc. Oamenii nu înțeleg cum a fost posibil ca un tânăr să comită o astfel de atrocitate.

Cazul dramatic din comuna băcăuană a stârnit și revolta comunității din Grigoreni. Sunt multe semne de întrebare legate de motivele care l-au împins pe tânărul agresor să comită o astfel de atrocitate.

Pe site-urile de socializare, localnicii spun că suspectul acestei crime abominabile ar fi o persoană care consuma substanțe interzise. Oficial, încă nu s-a stabilit nimic. Poliția din județul Bacău a deschis o anchetă și urmează să ofere, în orele următoare, mai multe detalii despre acest eveniment.

Please follow and like us:
Pin Share