Gigi Becali s-a emoționat în direct: „De ar vedea tata că un cioban din Pipera a fost condus de motociclete în colțurile lumii”. Ce l-a impresionat la PAOK – FCSB 0-1

Gigi Becali s-a emoționat în direct: „De ar vedea tata că un cioban din Pipera a fost condus de motociclete în colțurile lumii”. Ce l-a impresionat la PAOK – FCSB 0-1

După o absență de câțiva ani, Gigi Becali a decis să meargă din nou într-o deplasare cu echipa la un meci de cupă europeană, iar prezența sa la Salonic i-a purtat noroc FCSB-ului în disputa cu PAOK din etapa 2 a grupei de Europa League. Patronul „roș-albaștrilor” a fost emoționat de victoria obținută de băieții lui Elias Charalambous, dar și de felul în care l-au tratat oficialii greci.

Gigi Becali, impresionat de modul cum a fost tratat în Grecia la meciul PAOK Salonic – FCSB

Gigi Becali și-a dorit nespus ca FCSB să cadă în Europa League cu PAOK Salonic, iar meciul să se joace în Grecia, și dorința i-a fost îndeplinită la tragerea la sorți. Patronul FCSB a profitat de această călătorie, pe care a transformat-o și într-una în scop religios, iar în noaptea dinaintea partidei a închiriat o biserică și a participat alături de mai mulți preoți la o liturghie în limba română.

„Ce v-a emoționat cel mai mult aseară, în sufletul dumneavoastră? De om, în primul rând…”, a fost întrebat Gigi Becali după PAOK Salonic – FCSB 0-1 de moderatorul Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Au fost multe lucruri care m-au impresionat. În primul rând m-a impresionat o chestie care nu e sportivă… Faptul că am fost luat cu vreo cinci moociclete de Poliție înseamnă respect.

Și mă gândeam în sinea mea… Uite bă, eu, un băiat de la țară, un cioban până la urmă, am venit de la Pipera și am ajuns prin colțurile lumii să fiu condus cu motociclete de Poliție.

Și mă gândeam, de-ar fi tata să vadă și el asta… Este o onoare. Când am văzut atâtea motociclete și mașini de Poliție, de parcă eram președintele Americii… Și asta m-a impresionat foarte tare”, s-a confesat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Revenind la fotbal, patronul FCSB a apreciat dăruirea de care au dat dovadă jucătorii lui Elias Charalambous și l-a lăudat pe atacantul Daniel Bîrligea, marcatorul golului care a adus victoria la Salonic.

„Dar din punct de vedere fotbalistic, m-a impresionat faza când a luat Bîrligea mingea în stânga și a rămas acolo jos. În momentul în care echipa avea nevoie de luptă, alerga săracul… El acolo a alergat până la epuizare și a rămas în stânga, jos… Deși nu era accidentat.

Lucrul acesta m-a impresionat pe mine. Omul a alergat până a dat ultima lui răsuflare, ultimul lui strop de respirație. Nu a mai putut și a rămas acolo.

Venea mingea la Bîrligea și mă întrebam ce să mai facă, săracul, că nu mai poate. A făcut el ce-a făcut, a luat-o în tușă, s-a dus, a venit, s-a oprit, s-a dus iar în tușă… Și până la urmă a căzut jos și acolo a rămas. Asta m-a impresionat mult, războiul ăsta, lupta asta…”, a mai spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

CE L-A IMPRESIONAT pe patronul FCSB

Please follow and like us:
Pin Share