”Doar în România președintele vorbește după fiecare meci”. Adrian Mutu s-a implicat în conflictul dintre Marius Șumudică și Viorel Moldovan: ”Se poate transforma în ceva grav”

”Doar în România președintele vorbește după fiecare meci”. Adrian Mutu s-a implicat în conflictul dintre Marius Șumudică și Viorel Moldovan: ”Se poate transforma în ceva grav”

Președintele giuleștenilor a avut o reacție acidă la finalul meciului încheiat la egalitate cu Oțelul Galați, iar antrenorul ”alb-vișiniilor” nu a ezitat să-i dea replica la FANATIK SUPERLIGA.

Conflictul dintre Viorel Moldovan și Marius Șumudică, analizat de Adrian Mutu

În prima ediție a emisiunii DON MUTU, un program premium marca FANATIK, Adrian Mutu s-a arătat deranjat de scandalul iscat între Marius Șumudică și Viorel Moldovan, considerând că ambii ar trebui să fie mai atenți la ieșirile publice.

”Ar trebui reînviat acel entuziasm, acea unitate. Să dea dovadă în primul rând jucătorii acolo pe teren, să dea 100%, publicul să fie 90 de minute alături de echipă, la fel și staff-ul și staff-ul administrativ, care văd că în ultima vreme se contrează, și mă refer la Șumudică și la Viorel Moldovan.

Au avut niște discuții care nu cred că își au rostul. Doar în România, de fiecare dată, președintele iese și vorbește după fiecare meci, ceea ce nu e obligatoriu. Pentru ce trebuie să comentezi de fiecare dată tu prestația echipei, chiar dacă ești președinte.

Da, este o greșeală, dar amândoi au greșit. E o greșeală și din partea lui Șumi care critică declarațiile președintelui, care pe organigramă e într-o poziție mai înaltă decât el. Eu am fost în locul lui Moldovan, am fost președinte la Dinamo, și ca președinte trebuie să fii foarte atent la declarațiile publice pe care le faci, mai ales atunci când vorbești de propriul club”, a spus ”Briliantul”.

Există o ruptură la Rapid între antrenor și conducere?

Fostul mare internațional este de părere că astfel de afirmații arată că nu există coeziune în club, iar pe termen lung acest lucru poate duce la lucruri mult mai grave. ”Nu te obligă nimeni să dai declarații după meci. Cred că președinții de club nu ar trebui să dea declarații după fiecare meci și să dea atunci când e cazul să puncteze ceva.

Dar niciodată despre prestația echipei, trebuie să fie foarte voalat atunci când vorbești de prestația echipei, pentru că sunt lucruri care țin de bucătăria internă. Și în același timp, Șumi nu cred că ar trebui să vorbească de președintele clubului, pentru că iar sunt niște lucruri care țin de bucătăria internă.

Dacă nu-l cunoști pe Șumi, nu-l cunoști pe Vio, te uiți și ce impresie dă Rapid? Că sunt uniți sau că nu sunt uniți? Când vezi astfel de lucruri e clar că ceva se întâmplă acolo, dă un sens că nu sunt pe aceeași lungime de undă. L-am auzit și pe Victor Angelescu când spunea că nu a fost nimic grav, într-adevăr nu e nimic grav, dar e o crăpătură care se poate transforma în ceva grav.

Sunt multe lucruri care țin de bucătăria internă și nu trebuie să le expui, ca antrenor nu ai voie să critici președintele, ca președinte nu ai voie să critici echipa. Sunt niște lucruri normale în fotbal, nu înțeleg de ce trebuie să se facă declarații care sunt puțin în afara limitelor”, a precizat el, la emisiunea DON MUTU.

Mutu nu vede cu ochi buni conflictul de la Rapid

Please follow and like us:
Pin Share