SuperLiga, etapa 12. Program, update-uri live, cote la pariuri. UTA – Petrolul începe la 18:00

SuperLiga, etapa 12. Program, update-uri live, cote la pariuri. UTA – Petrolul începe la 18:00

Etapa a 12-a din SuperLiga începe cu un duel de mare tradiție și propune, sâmbătă, și un meci între echipele aflate pe locurile 2 și 3, la începutul rundei. Dinamo este decimată, FCSB vine după o deplasare europeană solicitantă, iar Rapid va da peste un Botoșani cu moral ridicat.

Live video etapa 12 SuperLiga. UTA – Petrolul și Farul – Dinamo se joacă vineri seara

UTA – Petrolul poate fi numit derby-ul problemelor, după ce la ambele cluburi au apărut dificultăți majore în ultima săptămână. Suporterii arădenii sunt în conflict cu patronul Alexandru Meszar și antrenorul Mircea Rednic, în timp ce turcii au abandonat proiectul de la Ploiești. Informația a fost confirmată de Claudiu Tudor, directorul sportiv al “lupilor“ în exclusivitate pentru FANATIK.ro.

Tot vineri se joacă și Farul – Dinamo, meci care îi găsește pe alb-roșii într-o situație critică. Aceștia au deja două meciuri consecutive fără victorie și se vor prezenta la malul mării cu o echipă decimată de accidentări și suspendări. Încurajator pentru alb-roșii este că vor găsi acolo o altă echipă aflată în formă slabă. Farul a câștigat un singur meci din ultimele cinci.

Sâmbătă joacă liderul U Cluj, dar și rivala din oraș CFR. Tot sâmbătă se va disputa și meciul care aduce față în față echipele de pe locurile 2 și 3, în timp ce duminică vor intra în scenă Hermannstadt, Sepsi, Rapid și FCSB, toate candidate la play-off.

Cine transmite la TV meciurile din etapa 12 SuperLiga. Orele de start ale duelurilor

Ca de fiecare dată, toate meciurile din această etapă a SuperLigii pot fi urmărite pe canalele Prima Sport și Digi Sport. Iată programul complet al transmisiilor:

Vineri, 4 octombrie

ora 18:00 UTA – Petrolul Ploiești (Prima Sport 1, Digisport 1)
ora 21:00 Farul – Dinamo (Prima Sport 1, Digisport 1)

Sâmbătă, 5 octombrie

ora 16:45 Unirea Slobozia – U Cluj (Prima Sport 1, Digisport 1)
ora 19:00 CFR Cluj – Poli Iași (Prima Sport 1, Digisport 1)
ora 21:30 Oțelul Galați – Universitatea Craiova (Prima Sport 1, Digisport 1)

Duminică, 6 octombrie

ora 13:30 Hermannstadt – Sepsi (Prima Sport 1, Digisport 1)
ora 18:15 FC Botoșani – Rapid (Prima Sport 1, Digisport 1)
ora 21:00 FCSB – Gloria Buzău (Prima Sport 1, Digisport 1)

Cele mai tari meciuri din etapa 12 SuperLiga

Etapa a 12-a începe în forță, cu două meciuri tari programate vineri. UTA – Petrolul este meciul care pune față în față echipele de pe locurile 4 și 11, însă cele două formații sunt despărțite doar de șase puncte. Tot vineri se joacă și Farul – Dinamo. Cu o victorie, “marinarii“ se pot apropia la doar un punct de locurile de play-off!

Sâmbătă joacă liderul U Cluj, la Slobozia, însă foarte interesante sunt și partidele CFR Cluj – Poli Iași și Oțelul – Universitatea Craiova. Sub conducerea lui Emil Săndoi, ieșenii au câștigat șapte puncte din ultimele trei meciuri, învingând formații puternice, precum U Craiova și U Cluj. Așadar, misiunea lui Dan Petrescu va fi foarte complicată. Duelul de la Galați este un adevărat derby de podium.

Duminică, Rapid caută victoria pe terenul “lanternei roșii“ Botoșani, echipă care a scos un 2-2 prețios pe terenul lui Dinamo în runda precedentă, iar FCSB primește vizita Gloriei Buzău, trupă care a învins Farul cu 1-0 în etapa a 11-a.

Program etapa 13 SuperLiga. Cu cine joacă FCSB, Rapid, Dinamo, CFR și U Craiova etapa viitoare

După această rundă, urmează o nouă pauză internațională. SuperLiga revine pe 18 octombrie. Iată cum arată programul meciurilor echipelor de top din campionat:

Petrolul – CFR Cluj (19 octombrie, ora 21:00)
Universitatea Craiova – FC Botoșani (20 octombrie, ora 16:00)
Dinamo – FCSB (20 octombrie, ora 21:00)
Rapid – Farul Constanța (21 octombrie, ora 21:00)

Clasament SuperLiga etapa 12

După 11 etape, lider în SuperLiga este U Cluj, însă “jucăria“ lui Ioan Ovidiu Sabău a început să dea semne de uzură. Ardelenii au remizat 1-1 la Craiova, în runda a zecea, iar apoi au pierdut cu 1-0 la Iași. Iată cum se prezintă clasamentul, înaintea etapei 12:

Clasament Superliga, înainte de etapa 12. Sursa foto: LPF

Cote la pariuri etapa 12 SuperLiga

FANATIK.ro te ajută să îți creezi un bilet la pariuri de top pentru această etapă din SuperLiga. Iată care sunt cotele pe care ți le recomandăm, înaintea rundei cu numărul 12:

UTA – Petrolul – ambele marchează are cota 1,85
Farul – Dinamo – sub 2,5 goluri are cota 1,98
CFR Cluj – Poli Iași – 1 solist are cota 1,44
FC Botoșani – Rapid – ambele marchează are cota 1,78
FCSB – Gloria Buzău – 1 solist are cota 1,35

Vezi rezumate și declarațiile tari de după runda 12 din SuperLiga

Pe FANATIK.ro te așteptăm vineri, sâmbătă și duminică cu cele mai importante amănunte despre partidele din runda cu numărul 12 a SuperLigii. Aici vei găsi actualizări în timp real și tot de aici afli cine și când a marcat.

După meciuri, îți punem la dispoziție cele mai tari declarații oferite de către protagoniștii partidelor și tot aici vei putea găsi și rezumatele video ale meciurilor. Rămâi alături de noi!

Please follow and like us:
Pin Share