Mitică Dragomir a decis în direct cele 6 echipe care vor ajunge în play-off. A ales două dintre FCSB, Dinamo și Rapid!

Mitică Dragomir a decis în direct cele 6 echipe care vor ajunge în play-off. A ales două dintre FCSB, Dinamo și Rapid!

Noul sezon din Superliga a adus mari surprize în clasament. Echipele mai slab cotate au urcat în ierarhie în detrimentul celor care an de an au ocupat pozițiile fruntașe. Dumitru Dragomir știe cine vor fi cele 6 echipe care vor accede în play-off.

Mitică Dragomir a decis în direct cele 6 echipe care vor ajunge în play-off

Liderul revelație din această stagiune este în acest moment U Cluj, în timp ce campioana din sezonul trecut, FCSB, ocupă doar locul 9. Bucureștenii nu sunt singurii care se află pe o poziție neobișnuită, în aceeași situație regăsindu-se și echipe precum Rapid, CFR Cluj sau Farul Constanța.

Dumitru Dragomir a reacționat în direct la „MAX Profețiile lui Mitică” și a spus cine vor fi echipele care se vor califica în play-off-ul din acest sezon. Fostul șef LPF este convins.

„U Cluj și Oțelul Galați sigur! Universitatea Craiova, 3. CFR Cluj a 4-a. Dinamo pe 5 și FCSB pe 6. Rapid și Farul nu prind play–off-ul. Aici va fi bătaie între Dinamo și Rapid pentru locul 6”, a spus Dumitru Dragomir la „MAX Profețiile lui Mitică”.

„Nimeni nu se bate pentru Cupa României. Sunt bani puțini și muncă multă. E cel mai ușor drum, cea mai ușor de luat!”, a mai spus fostul șef LPF.

Se anunță un campionat istoric

Horia Ivanovici a analizat la FANATIK SUPERLIGA actualul sezon și consideră că acest campionat va fi cel mai bun de la Revoluție până în prezent. Moderatorul emisiunii consideră că fotbalul a crescut calitativ: „Va fi cel mai tare campionat de la Revoluție.

Nu am spus că va fi cel mai valoros, dar că va fi cel mai tare. Foarte multe valori s-au egalizat. Va fi cel mai tare campionat ever-forever de la Revoluție încoace din ultimii 25 de ani.

Este fotbal bun, au rămas jucători, au venit jucători de valoare, patronii au băgat bani jos pălăria! Lasă titlu! Lupta la play-off va fi o nebunie, lupta la retrogradare…

Să vedeți ce o să fie. Echipa care va câștiga play-out-ul va fi o echipă puternică, care chiar se va bate pentru Europa”, a spus moderatorul Horia Ivanovici în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Mitică Dragomir știe cine se califică în play-off

Please follow and like us:
Pin Share