Haos la meciul lui Marian Barbu din Europa League! Arbitrul român, criticat de marile publicații din Spania: „A fost vinovat!”

Haos la meciul lui Marian Barbu din Europa League! Arbitrul român, criticat de marile publicații din Spania: „A fost vinovat!”

Gabi Safta a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre incidentele de la Real Sociedad – Anderlecht, scor 1-2, din Europa League. „Centralul” Marian Barbu a fost criticat de marile publicații din Spania pentru că nu a oprit partida.

Haos la meciul lui Marian Barbu din Europa League! Arbitrul român, criticat de marile publicații din Spania: „A fost vinovat!”

Real Sociedad – Anderlecht nu a fost deloc un meci ușor pentru arbitrul Marian Barbu. Ultrașii belgienilor au făcut haos în tribunele stadionului, iar „centralul” român a fost criticat pentru că nu a oprit partida.

Fanii celor de la Anderlecht au rupt scaune și au aruncat cu ele spre suporterii celor de la Real Sociedad, însă Marian Barbu nu a oprit partida. Ziariștii de la Marca și AS l-au criticat dur pe „centralul” din SuperLiga.

„Incidente au fost și la Real Sociedad – Anderlecht, unde arbitru a fost Marian Barbu. A fost extrem de dur criticat de spanioli pentru că nu a oprit definitiv meciul. Fanii belgieni erau la nivelul înalt al peluzei.

Au rupt bucăți din scaune, au spart geamurile din peluză și au aruncat cu toate aceste obiecte către spaniolii care stăteau sub ei. Ziarul Marca scrie: «Arbitrul este vinovat pentru că a întârziat oprirea meciului, UEFA este vinovată pentru că nu s-a întrerupt definitiv și astfel dă speranțe acestor huligani».

Și ziarul AS l-a criticat pe Marian Barbu, pentru că a reacționat târziu, abia după ce jucătorii lui Sociedad s-au oprit să se uite la incidentele din tribună”, a spus Gabi Safta la FANATIK SUPERLIGA.

Seară europeană excelentă pentru FCSB! „Roș-albaștrii” au câștigat la PAOK în 10

FCSB a reușit să câștige cele trei puncte din deplasarea de la PAOK Salonic și a impresionat pe toată lumea. Mihai Stoichiță s-a arătat uluit de fotbaliștii lui Gigi Becali, pe care i-a lăudat la FANATIK SUPERLIGA.

„Toate vedetele FCSB-ului, jucătorii de atac, sclipitorii noștri, frumoșii nebuni ai marilor orașe, toți au acceptat această servitudine,  efort în plus, faza de apărare au făcut-o ca niciodată. Și-au dublat aportul pe faza de apărare.

Miculescu a intrat în a doua repriză. Dispăruse din acel bloc funcțional 4-5, câteodată 5-4, că erau în 10 oameni, și era cu vreo 20 de metri în fața. Nu l-am văzut în viața mea în sprint să refacă forma pe care au pregătit-o ca să se apere.

Oameni care și-au dat seama că, plutonul, în momentul în care unul stă cu pușca îndreptată în partea dreaptă dispare îi împușcă ăia din partea dreaptă. Și atunci au fost în permanență extrem de grupați”, a spus Stoichiță.

Please follow and like us:
Pin Share