A furat colete în valoare de 57.000 de lei de la firma de curierat la care lucra. Ce metodă ingenioasă folosea angajata

A furat colete în valoare de 57.000 de lei de la firma de curierat la care lucra. Ce metodă ingenioasă folosea angajata

O tânără de 21 de ani a furat colete în valoare de 57.000 de lei de la firma de curierat la care lucra. Femeia folosea o metodă ingenioasă, astfel că faptele sale au fost descoperite după câteva luni.

O tânără a furat colete de la firma de curierat la care lucra. Prejudiciul este de 57.000 de lei

Angajata firmei de curierat cu punct de lucru în Târgoviște a fost reținută pentru 24 de ore. Ea este cercetată pentru furt, înșelăciune și fals informatic. A adus un prejudiciu imens, după ce a reușit să fure zeci de colete.

Potrivit cercetărilor, tânăra a comandat coletele de pe mai multe site-uri, însă folosea un nume fals. Când produsele ajungeau în depozitul firmei de curierat, femeia le fura.

Faptele au avut loc în doar câteva zile, între 29 iunie și 3 iulie. În perioada menționată, angajata a reușit să sustragă colete în care se aflau diverse produse. Valoarea totală a acestora este de aproximativ 57.000 de lei.

Angajata a fost reținută pentru 24 de ore

Polițiștii din județul Dâmbovița au deschis o anchetă, iar în urma cercetărilor s-a demonstrat că responsabilă pentru dispariția coletelor era tânăra de 21 de ani. Prin urmare, pe 3 octombrie a fost desfășurată o percheziție la domiciliul angajatei.

Oamenii legii au descoperit mai multe bunuri care ar fi ajuns în depozitul cu pricina, iar apoi au fost sustrase de femeie. Aceasta a fost reținută, iar astăzi va fi prezentată instanței, urmând să fie luată o măsură preventivă în cazul ei.

„La data de 3 octombrie a.c., pentru administrarea probatoriului într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt, înșelăciune și fals informatic, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la o tânără, de 21 de ani, din comuna Ocnița.

În urma percheziției, polițiștii au descoperit mai multe bunuri necesare pentru întărirea probatoriului administrat”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița.

Acest caz amintește de un alt incident petrecut în noiembrie 2023, în Baia Mare. Un tânăr de 21 de ani, angajat la o firmă de curierat, a încasat banii de pe comenzile de Black Friday și a fugit cu 30.000 de euro.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share