Gigi Becali a fost primit ca un adevărat star în Salonic, la PAOK – FCSB: „Toți întrebau de el! Nu am nicio explicație”

Gigi Becali a fost primit ca un adevărat star în Salonic, la PAOK – FCSB: „Toți întrebau de el! Nu am nicio explicație”

Gigi Becali s-a urcat în avion cu lotul „roș-albaștrilor” la prima deplasare din Europa League. Cristi Coste a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit cum a fost primit patronul celor de la FCSB la Salonic.

Gigi Becali a fost primit ca un adevărat star în Salonic, la PAOK – FCSB: „Toți întrebau de el! Nu am nicio explicație”

Cristi Coste a povestit la FANATIK SUPERLIGA cum a fost primit Gigi Becali la Salonic. Patronul celor de la FCSB a fost așteptat chiar și de fanii lui PAOK înaintea meciului din grupa Europa League.

„Au fost două meciuri, meciul PAOK – FCSB și meciul lui Gigi Becali cu publicul elen. El a venit odată cu echipa, jucătorii au intrat la vestiar, iar el a intrat pe culoarul pe care se ajunge și la conferința de presă și s-a dus la lojă, fără să mai aibă contact cu jurnaliștii români.

Toți întrebau de el înainte să vină Gigi Becali, indiferent că erau forțe de ordine sau fani ai lui PAOK. Vă dați seama cât impact a avut venirea patronului de la FCSB în Grecia. A urcat în lojă, iar cei care erau în stadion l-au văzut cu mișcările lui.

Iulian Stoica și Marian Popovici erau în interior, i-a salutat pe cei care erau în tribune, pentru că sub loja în care a stat Gigi Becali mai era și o zonă VIP în care au fost în jur de 100 de români. Gigi Becali a salutat ca și cum ar fi fost pe propriul stadion, nu a fost huiduit de fanii greci.

Fanii greci au huiduit orice român, cu Gigi Becali nu au avut nimic. Nu am nicio explicație pentru modul în care l-au tratat fanii grecilor. Mă gândesc că au văzut în el un Savvidis, un tip foarte apropiat de echipă și înclinat spre credință”, a spus Cristi Coste.

Ce a făcut Gigi Becali înainte de PAOK – FCSB 0-1: „S-a întors la hotel la 6 dimineața”

„A fost la biserici, cu o noapte înainte am vorbit cu Gigi Becali și ne-a povestit că a fost la Veria și a ținut o slujbă în limba română până la ora 5:30, 6 dimineața când s-a întors la hotel. Gigi Becali a fost un personaj la Salonic, așa cum și FCSB a fost un adversar pentru PAOK.

A fost tratat ca un adevărat star în orașul în care au trăit bunicii lui, așa cum ne-a spus și pe aeroport. Acesta este încă un motiv pentru care a venit aici, a zis că se va simți bine aici și era convins că echipa va câștiga.

Așa mi-a spus la aeroport, vom câștiga, nu că vom face egal și nu o să pierdem. La gol nu l-am văzut, pentru că masa presei este deasupra lojei. Nu l-am văzut cum s-a manifestat la gol, dar am văzut imagini și am văzut că s-a bucurat.

Am văzut imagini și înaintea golului lui Bîrligea, în care Gigi Becali discuta cu Meme Stoica și oamenii din jurul lui și deja pregătea schimbările pentru pauză. Era cam supărat, dar a venit accidentarea lui Lixandru și golul lui Bîrligea, iar așa s-a mai liniștit”, a mai spus Cristi Coste.

Ce NU S-A VAZUT la TV! Cum a fost PRIMIT Gigi Becali! CULISELE SUCCESUL GENIAL PAOK – FCSB 0-1

Please follow and like us:
Pin Share