Dinamo, rămasă fără fundaș stânga de meserie după plecarea lui Amzăr. Kopic, fără soluții înainte de meciul cu Farul. Cine va fi titular

Dinamo, rămasă fără fundaș stânga de meserie după plecarea lui Amzăr. Kopic, fără soluții înainte de meciul cu Farul. Cine va fi titular

Dinamo l-a împrumutat pe Ionuț Amzăr la Al-Nasr Dubai, iar Zeljko Kopic are o nouă problemă majoră înainte de meciul cu Farul Constanța. Antrenorul croat nu are la dispoziție niciun fundaș stânga de meserie.

Dinamo, descoperită complet în flancul stâng înainte de meciul cu Farul

Dinamo nu îl are la dispoziție pe Raul Opruț, suspendat după ce a fost eliminat în meciul cu FC Botoșani în minutul 90+6. „Câinii” erau acoperiți însă și îl aveau ca variantă pe Ionuț Amzăr, eligibil și pentru regula U21.

Cu patru zile înainte de meciul de la Ovidiu, în ultima zi de transferuri în Emiratele Arabe Unite, Dinamo a decis să îl împrumute pe Ionuț Amzăr la Al-Nasr Dubai.

În acest moment, Zeljko Kopic pur și simplu nu are nicio variantă de fundaș stânga de meserie. Antrenorul croat va fi nevoit cu siguranță să improvizeze sau chiar să aducă un jucător tânăr, ceea ce ar fi însă extrem de riscant în fața unei echipe experimentate precum Farul.

Dinamo va trebuie să improvizeze. Kopic nu are nici atacant. 11 absențe în total

Dinamo va trebui să fie să reprofileze un fundaș dreapta, Cristian Costin sau Maxime Sivis, fie să retragă un mijlocaș stânga. Aici variantele ar fi Petru Neagu, revenit și el după o accidentare, sau Adrian Caragea. Însă cei doi ar putea o variantă pentru ofensiva lui Dinamo, unde Selmani este suspendat.

Din informațiile FANATIK, cele mai probabil postul de fundaș stânga va fi ocupat de Maxime Sivis, care a avut însă și el ceva probleme medicale. O altă variantă ar fi reprofilarea unui mijlocaș central pe această poziție, însă Zeljko Kopic are probleme și la mijlocul terenului, deci este puțin probabil ca antrenorul lui Dinamo să recurgă la o astfel de soluție.

De ce Ionuț Amzăr nu este de condamnat că a plecat de la Dinamo. Conducerea „câinilor” parafase transferul înainte de meciul cu Botoșani

FANATIK a aflat că Dinamo semnase actele pentru împrumutul lui Ionuț Amzăr încă dinainte de meciul cu FC Botoșani. Amzăr bifase în acest sezon doar 180 de minute în 5 partide și era rezerva lui Radu Opruț.

Astfel, conducerea lui Dinamo a judecat mutarea în condițiile în care Zeljko Kopic îl avea la dispoziție pe titularul postului de fundaș stânga, Raul Opruț. Cartonașul roșu prostesc încasat de jucător a lăsat-o însă pe Dinamo descoperită.

Așadar e important de precizat că Dinamo nu l-a cedat pe Amzăr în condițiile în care Zeljko Kopic nu avea nicio variantă la dispoziție, iar jucătorul este de înțeles ținând cont că va câștiga mult mai bine decât la Dinamo. Un transfer definitiv în Emiratele Arabe ar putea să îi asigure viitorul din punct de vedere financiar.

Jucătorul cu două meciuri la naționala României U21 ar putea reveni la finalul sezonului la Dinamo, dacă Al-Nasr Dubai nu va decide să îl achizționeze definitiv.

Jucători suspendați, accidentați și cu probleme medicale

FANATIK a aflat care e situația jucătorilor accidentați de la Dinamo. Josue Homawoo și Kennedy Boateng, titularii de drept din centrul apărării, vor reveni abia la finalul lunii octombrie.

Raul Opruț și golgheterul Astrit Selmani sunt suspendați, în timp ce Hakim Abdallah abia și-a revenit după operația la umăr și va putea juca abia după pauza pentru meciurile echipei naționale.

Lor li se adaugă mai vechii accidentați și Andrei Florescu și Antonio Bordușanu. Cu probleme medicale se mai confruntă însă și Cătălin Cîrjan, Cristian Licsandru și Maxime Sivis.

11 absențe ar putea avea Dinamo la meciul cu Farul

Please follow and like us:
Pin Share