Cum s-au comportat fotbaliștii de la FCSB după victoria miraculoasă cu PAOK! Detalii inedite de la Salonic: „Nu mă așteptam la asta”

Cum s-au comportat fotbaliștii de la FCSB după victoria miraculoasă cu PAOK! Detalii inedite de la Salonic: „Nu mă așteptam la asta”

FCSB a făcut senzație în Grecia. Campioana României a făcut un meci perfect cu PAOK și a câștigat cu 1-0, deși a evoluat timp de 40 de minute în inferioritate numerică. Ce au făcut fotbaliștii roș-albaștrilor după meci.

Fotbaliștii de la FCSB, bucurie rezervată după victoria cu PAOK. Cum s-au comportat campionii României

FCSB nu face nuntă după victoria de la Salonic. Campioana României e pe locul 4 cu maximul de puncte după ce le-a învins pe RFS și pe PAOK, dar până la calificarea în primăvara europeană mai e drum lung. Următoarea partidă în Europa League e la Glasgow, cu Rangers, pe 24 octombrie, de la ora 22:00.

„Au fost fericiți dar nu i-am văzut debordând de fericire. Erau la ieșirea de la vestiare și așteptau să vină autocarul să-i ducă la hotel, la Hyat. Stăteau și vorbeau între ei și cu unii fani care stăteau la poze și autografe.

Dar nu erau super fericiți. Erau ca și cum au mai bifat un meci. Nu era fericirea aia cum povesteai de Dawa care se manifesta în minutul 80 la orice fază bună pe care o făcea. Erau mulțumiți, liniștiți, zâmbitori, dar nu erau super încântați.

Echilibru e cuvântul de ordine. Târnovanu, un star, care a fost și omul meciului, a ieșit ultimul, așteptat de colegii noștri din presa și de autocar să plece. Până nu a venit Târnovanu nu a plecat nici autocarul spre hotel.

FCSB se odihnește acum. Vine abia după-masă. Au timp pentru partida de duminică cu Buzău. Au 6 puncte din 6. E un clasament uriaș având în vedere așteptările dinainte.

Încrederea e maximă, dar bucuria e reținută”, a dezvăluit jurnalistul Cristi Coste, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

FCSB are însă de recuperat puncte în campionat, acolo unde, dupa 11 etape, echipa lui Elias Charalambous este doar pe locul 9, cu 13 puncte. Ce-i drept, campioana are un meci mai puțin disputat, restanța de la Botoșani.

Următorul meci al roș-albaștrilor în SuperLiga este pe teren propriu cu Buzău. Partida contra nou-promovatei este programată duminică, 6 octombrie, de la ora 21:00.

Ce NU S-A VAZUT la TV! Cum a fost PRIMIT Gigi Becali! CULISELE SUCCESUL GENIAL PAOK – FCSB 0-1

Please follow and like us:
Pin Share