Bărbatul care a încercat să jefuiască o bancă din Iași, prins de polițiști. Cine este individul

Bărbatul care a încercat să jefuiască o bancă din Iași, prins de polițiști. Cine este individul

Bărbatul care a încercat să jefuiască o bancă din Iași, în urmă cu o săptămână, a fost prins de polițiști. Individul a amenințat angajații cu un pistol și le-a cerut banii. Însă, a plecat cu mâna goală.

Bărbatul care a vrut să jefuiască o bancă din Iași a fost prins

La mai bine de o săptămână de la incidentul produs la sediul unei bănci din Iași, aici unde un bărbat a scos un obiect ce părea să fie pistol și a amenințat salariații, autorul faptei a fost identificat și prins de oamenii legii.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Suceava. Acesta a fost depistat, vineri, 4 octombrie, în traficul rutier din județul Suceava. El a fost ridicat de oamenii legii.

De asemenea, la locuința acestuia este în desfășurare o percheziție domiciliară. Ulterior, autorul tentativei de jaf va fi dus la audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Cel mai probabil, individul va fi reținut, iar apoi va fi dispusă o măsură preventivă. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată continuă.

„În urma unui complex de activități investigativ-operative desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Iași, s-a reușit identificarea autorului tâlhăriei calificate din data de 26.09.2024, de la o agenție bancară din municipiul Iași, fiind vorba de un bărbat, de 37 de ani, din județul Suceava.

Astfel, în cursul zilei de 04 octombrie a.c., polițiștii au depistat persoana în cauză, pe raza județului Suceava, fiind pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, bănuitul urmând să fie condus la audieri la sediul IPJ Iași”, au informat polițiștii din Iași.

Cum a acționat individul

Amintim că bărbatul a intrat în bancă, fiind deghizat și având un pistol asupra sa. A amenințat angajații în zadar, deoarece în sucursală nu se aflau bani cash. Cu toate acestea, salariații nu au apăsat butonul de panică.

De asemenea, aceștia nu ar fi sunat la 112 și au anunțat sediul central din București. Apoi, polițiștii au fost sesizați. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

 

Please follow and like us:
Pin Share