Un bărbat a murit strivit de propriul tractor, în timp ce transporta lemne din pădure

Un bărbat a murit strivit de propriul tractor, în timp ce transporta lemne din pădure

Un bărbat în vârstă de 51 de ani de pe Valea Dâmboviței a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care-l conducea. Tragedia s-a produs în satul Oncești. Bărbatul trăgea cu tractorul lemne dintr-o pădure și a fost găsit inconștient de echipajele medicale ajunse la fața locului. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva.

Un bărbat a murit strivit de propriul tractor, în timp ce transporta lemne

În jurul orei 11.49, am fost solicitați să intervenim în cazul unui tractor răsturnat în satul Oncești. La fața locului, echipajele au identificat un bărbat de aproximativ 51 de ani, inconștient.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au transmis reprezentanții ISU Dâmbovița, conform DB Online.

Astfel de incidente nu sunt o raritate în România, țara care încă folosește tractoare și căruțe pentru treburile zilnice ale oamenilor. De exemplu, un bărbat din Galați era călcat de tractorul său în urmă cu mai multe luni, în Galați. Întreaga scenă a fost filmată cu o cameră de supraveghere.

Bărbatul conducea un tractor fără cabină, pe care l-a băgat din greșeală într-un șanț. În urma acestui impact, șoferul tractorului a căzut, moment în care utilajul a început să ruleze în cerc. A fost acroșat instant de roți și strivit de mai multe ori, fără ca nimeni să poată interveni.

Un bărbat din Galați a murit după ce a fost strivit de tractorul pe care-l conducea

De altfel, medicii ajunși la fața locului nu au putut să mai facă nimic pentru a-l salva. Chiar acum un an, o femeie murea după ce cădea cu tractorul într-o râpă. Cel mai probabil femeia nu avea experiența necesară pentru a conduce tractorul și a pierdut controlul bestiei cu patru roți.

La fața locului ajungeau pompierii de la Detașamentul Pitești, dotați cu o autospecială de intervenție, precum și o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, care nu au putut, însă, să mai facă nimic.

“Echipajele ajunse la locul solicitării au identificat o persoană care, din păcate, nu prezintă semne vitale. Persoana decedată este de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani”, transmiteau reprezentanții ISU Argeş.

În România, în accidente rutiere mor 4  oameni la 24 de ore, însă accidentele cu tractoare pe drumuri forestiere sau pe câmp sunt mai rare. Cu toate acestea, nu destul de rare, pentru că nu există săptămână fără o astfel de știre.

Please follow and like us:
Pin Share