Accident violent într-o comună din județul Dâmbovița. A fost nevoie de intervenția unui elicopter SMURD

Accident violent într-o comună din județul Dâmbovița. A fost nevoie de intervenția unui elicopter SMURD

Accident violent pe o șosea din Dâmbovița. Evenimentul rutier s-a produs între un autoturism și o autoutilitară. Trei victime au avut nevoie de ajutorul medicilor. Una dintre ele a fost preluată cu un elicopter SMURD.

Accident grav în Dâmbovița

În după-amiaza zilei de vineri, un accident violent a avut loc în comuna Potlogi, județul Dâmbovița. Trei persoane, cei doi șoferi, de 68 și 28 de ani, și un pasager, au avut nevoie de intervenția medicilor. O victimă a rămas încarcerată.

„Am fost solicitaţi să intervenim în cazul unui eveniment rutier în localitatea Potlogi. La faţa locului sunt implicate un autoturism şi o autoutilitară, rezultând trei persoane rănite, conştiente, dintre care una este încarcerată.

Echipajele de intervenţie au acţionat pentru extragerea acesteia. La locul intervenţiei a fost solicitat şi elicopterul SMURD. Concomitent sunt asigurate şi măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor”, precizează ISU Dâmboviţa.

Persoana încarcerată era chiar tânărul șofer în vârstă de 28 de ani. Acesta a fost extras și preluat de echipajul elicopterului SMURD. Coliziunea a avut loc pe DJ 711A. Zona a fost asigurată de pompierii Detașamentului Titu și Gărzii de Intervenție Potlogi.

Mai mult, la fața locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. SAJ Dâmbovița a mobilizat în zona accidentului două echipaje.

Un tânăr băut și fără permis a provocat un accident în Dâmbovița

Un tânăr băut și fără permis a provocat un accident în Dâmbovița, după care a fugit. Incidentul a avut loc duminică seara, pe drumul național 1A, în localitatea Bujoreanca. Acolo, șoferul lovit, de 78 de ani, a murit la spital, după impact.

„În momentul depistării, întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o valoare de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

În plus, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cel în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, informează reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa.

Please follow and like us:
Pin Share