Fotbalistul rupt în PAOK – FCSB se reface cu citate din Biblie! Prima reacție, după ce Gigi Becali a anunțat că va lipsi 6 luni de pe teren

Fotbalistul rupt în PAOK – FCSB se reface cu citate din Biblie! Prima reacție, după ce Gigi Becali a anunțat că va lipsi 6 luni de pe teren

Mihai Lixandru a suferit o accidentare teribilă în meciul câștigat de echipa sa în Europa League împotriva grecilor de la PAOK. Mijlocașul defensiv al campioanei României va lipsi aproximativ 5-6 luni de pe teren, așa cum a anunțat Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Lixandru s-a rupt în PAOK – FCSB 0-1

Roș-albaștrii au obținut o victorie fantastică pe Toumba Stadium din Salonic. Echipa lui Elias Charalambous s-a impus cu 1-0, după golul înscris de Daniel Birligea în finalul primei reprize. Antrenorul cipriot a primit și o veste proastă: unul dintre titulari s-a accidentat și va rata restul sezonului.

Mihai Lixandru a ieșit accidentat în minutul 45. Mijlocașul campioanei României a aterizat greșit pe picior și și-a rupt ligamentele. Gigi Becali, patronul echipei, a anunțat că el va sta departe de teren aproximativ 6 luni.

Lovitura este una imensă pentru Mihai Lixandru. El s-a impus ca titular la FCSB și făcea parte și din planurile selecționerului României, Mircea Lucescu. Acum, mijlocașul în vârstă de 23 de ani va trebui să treacă printr-un program de refacere extrem de complicat.

Prima reacție a lui Mihai Lixandru după accidentare

La mai puțin de 24 de ore după meciul dintre PAOK și FCSB, Mihai Lixandru a postat pe contul său personal de Instagram un mesaj emoționant. Acesta s-a folosit de un citat din Biblie pentru a exprima ceea ce simte. Totuși, mijlocașul este încrezător că va trece peste această accidentare.

„The pain that you’ve been feeling can’t compare to the joy that’s coming- suferințele din vremea de acum nu sunt vrednice să fie puse alături cu slava viitoare, a scris Mihai Lixandru pe Instagram.

Mesajul lui Mihai Lixandru

Gigi Becali a anunțat imediat după partida de pe Toumba Stadium care este verdictul medicilor după accidentarea suferită de jucătorul său. Patronul echipei a evitat totuși să ofere mai multe detalii: „Știu, da, este grav. Stă șase luni! Nu vreau să vorbesc, nu vreau să combin bucuria cu durerea”, a explicat omul de afaceri la Prima Sport.

Gigi Becali, gest impresionant pentru Lixandru

Mihai Lixandru va rata meciurile echipei naționale din următoarele luni. Gigi Becali încearcă să îl încurajeze pe mijlocaș. Patronul roș-albaștrilor a decis să îi mărească salariul după partida cu PAOK.

„Este o pierdere omenească, Lucescu a venit să îl vadă. I-a spus lui Meme că a venit să îl vadă pe Lixandru, este o pierdere, dar nu stă FCSB în Lixandru. Noi nu mai jucăm în campionatul intern cu doi închizători, acum jucăm cu Tănase și Olaru. Ca să îl încurajez, m-am dus în sala de mese, l-am luat de gât. I-am zis lui Meme: ‘Mâine îi măriți contractul lui Lixandru’. L-am făcut 12.000, avea 7.000 sau 8.000 de euro, iar eu l-am făcut 12.000”, a declarat Gigi Becali.

Please follow and like us:
Pin Share