Surpriză la partida UTA Arad – Petrolul Ploiești. Nicio galerie prezentă la meci!

Surpriză la partida UTA Arad – Petrolul Ploiești. Nicio galerie prezentă la meci!

Partida UTA – Petrolul, programată vineri, 4 octombrie, a fost marcată de un gest al suporterilor ambelor echipe, înainte de începerea meciului. Galeriile au transmis că nu se prezintă pe stadion, în semn de protest.

Nicio galerie prezentă la UTA – Petrolul

Suporterii celor de la UTA sunt foc și pară pe jucătorii și staff-ul echipei, chiar dacă ultimul meci a fost unul victorios (3-1 cu CFR Cluj în Gruia). Fanii arădenilor protestează și nu se prezintă astfel la meciul de acasă cu Petrolul.

Atitudinea fanilor din Arad a fost imediat preluată de cei ai oaspeților. Suporterii echipei prahovene au comunicat la rândul lor că, în semn de solidaritate, nu se vor prezenta la meciul de vineri seară.

„Cominicat Ultras Arad în legătură cu incidentele de la Cluj .Grupurile care alcătuiesc peluza Ultras Arad au luat decizia de a nu se prezenta la meciul de mâine cu Petrolul.

Această hotărâre vine ca răspuns la gestul mizerabil pe care unii jucători și antrenorii l-au făcut la finalul meciului de la Cluj. Refuzăm să mai tolerăm aceste derapaje și lipsa de respect cu care întreaga comunitate utistă este tratată atât de către echipă și staff, cât și de către conducere.

Sperăm că utiștii care au cântat întotdeauna alături de noi în toți acești ani, pe orice stadion și în orice ligă vor înțelege mesajul nostru și, în măsura în care consideră că este momentul să luăm atitudine împreună, își vor lăsa locul din peluză sau tribună liber. Știți cu toții că am fost, suntem și vom rămâne alături de UTA, dar de data aceasta refuzăm să închidem ochii la batjocura de la club.

Ne bucurăm de rezultatul pozitiv din deplasarea de la CFR Cluj și avem încredere că UTA va reuși în sfârșit să câștige și pe teren propriu în acest sezon. Nu mai avem așteptări. Tot ce ne dorim este să vedem atitudine pe teren!”, se arată în comunicatul suporterilor de la UTA Arad, pe rețelele sociale.

Fanii Petrolului, solidari cu cei de la UTA

Și fanii Petrolului au ținut să transmită un comunicat prin care să își explice atitudinea de solidaritate cu fanii celor de la UTA. Astfel, aceștia nu se vor prezenta la meciul de pe arena Francisc Neuman.

„Comunicat Peluza 1 Ilie Oană despre deplasarea la Arad. În semn de solidaritate față de peluza arădeană noi, Peluza I Ilie Oană am decis să nu ne prezentăm azi la Arad.

De nenumărate ori am precizat clar ca fotbalul este cu și despre suporteri, așa ca am hotărât să arătăm solidaritate față de fenomenul ultras, indiferent de culorile celor care îl slujesc. Liberi să fim ultra!”, a fost comunicatul suporterilor Petrolului Ploiești, pe rețelele sociale.

Please follow and like us:
Pin Share